100 år med innovasjon Heerbrugg

Hexagon feirer 100 år med innovasjon ved Heinrich Wild Areal i Heerbrugg i Sveits

(Heerbrugg, Sveits, 26. april 2021) 100 år med suksess gir anledning til glede, til å se seg tilbake, til å se fremover og til å feire. Den 26. april 1921 ble «Heinrich Wild, Werkstätte für Feinmechanik und Optik» grunnlagt i Heerbrugg. Selskapets spennende historie er preget av endring og utholdenhet, og med dette utgangspunktet er Leica Geosystems AG blitt en sentral byggesten i Hexagon-konsernet.

Innovasjonsanlegget i Heerbrugg er blitt et symbol på røttene og grunnstenen for at denne suksessen skal fortsette. Derfor er vi i dag stolte over å kunne anerkjenne disse «100 årene med innovasjon i Heerbrugg» i ulike arrangementer og publikasjoner. I løpet av disse 100 årene er ikke bare Heerbrugg-anlegget blitt videreutviklet med nye sensor- og programvareteknologier og forretningsmodeller, men den globale organisasjonen er også blitt stadig sterkere.

Selskapets spennende bakgrunn illustrerer de spesielle prestasjonene og enestående nyvinningene. Fra utfordringer i starten – håndtert i fellesskap av Heinrich Wild (oppfinneren), Jacob Schmidheiny (finansmannen) og Robert Helbling (utøveren) – til utallige produktinnovasjoner utviklet for landmålere og tilhørende kundegrupper over hele verden. Heinrich Wild beskrev den ubendige trangen til innovasjon i 1930-årene slik: «Den største motivasjonen og samtidig den største oppmuntringen er konkurranse fra seg selv.»

Endringene i markedet i disse 100 årene ble alltid møtt med vellykket innovasjon. Målet vårt har vært og vil alltid være å registrere den virkelige verdenen slik den er og oppleve den digitale verdenen, og landmåling vil alltid være en del av vårt DNA. Vårt 100-årige lidenskapelige forhold til landmåling viser vår evne til å levere presise og nøyaktige instrumenter, avansert programvare og pålitelige tjenester til de som former fremtidens verden. Mer informasjon om våre løsninger til landmåling finnes på: https://leica-geosystems.com/nn-no/industries/pure-surveying

Alle våre innovasjoner – fra utviklingen av teodolitter til totalstasjoner og selv miniatyriseringen av laserskannere til praktisk hverdagsbruk – har som mål å øke produktiviteten, forbedre arbeidsprosessene og skape bedre og mer verdifulle resultater.

«Som samtidsvitner har vi fått mulighet til å oppleve og forme deler av selskapets historie på egen hånd», forteller Thomas Harring, CEO, Leica Geosystems og President Geosystems Division, Hexagon. «Spesielt innen høyteknologiske selskaper bygger alltid dagens vellykkede innovasjoner på forgjengernes prestasjoner. Dette er én av grunnene til at vi i år kan hedre mange uforglemmelige personer og øyeblikk. Vi vil gjerne takke våre ansatte, leverandører og alle samarbeidspartnere fra lang tid tilbake innen bransjen, vitenskapen, politikken og administrasjonen som har fulgt oss på veien og som mestrer fremtiden sammen med oss. Spesielt ønsker vi å takke kundene våre, som har vist oss tillit i 100 år og som oppmuntrer oss om og om igjen til å utvikle oss sammen med dem og i fellesskap forme teknologiske endringer.»

 
  
Leica Geosystems – when it has to be right 
Leica Geosystems er en del av Hexagon, og utvikler komplette løsninger for profesjonelle brukere over hele verden. Dette har revolusjonert oppmålingsverdenen i 200 år. Leica Geosystems er kjent for å utvikle førsteklasses produkter og innovative løsninger. Profesjonelle brukere i mange ulike bransjer som luftfart og forsvar, sikkerhet, bygg og produksjon, stoler på at Leica Geosystems dekker alle deres geospatial-relaterte behov. Med våre presise og nøyaktige instrumenter, vår avanserte programvare og våre pålitelige tjenester leverer Leica Geosystems hver eneste dag verdier til alle som former fremtiden vår.

Hexagon 
Hexagon er globalt ledende innen sensorløsninger, programvare og autonome løsninger. Vi bruker data for å øke effektiviteten, produktiviteten og kvaliteten på tvers av industri, produksjon, infrastruktur, sikkerhet og mobilitet. Teknologiene våre former urbane og produksjonsbaserte økosystemer som blir stadig mer tilkoblet og autonome – vi sikrer en skalerbar og bærekraftig fremtid.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har om lag 21 000 ansatte i 50 land, og en nettoomsetning på 3,8 milliarder euro. Finn ut mer påhexagon.com og følg oss på @HexagonAB. 

Ta kontakt for mer informasjon:

Leica Geosystems AG 
Silvia Núñez 
Telefon: +41 71 727 3452 
silvia.nunez@hexagon.com 
www.leica-geosystems.com 

Kundehistorier fra hele verden

Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.
Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.