Leica Geosystems og Junttan Oy inngår et samarbeid som vil akselerere den digitale transformasjonen av pelebransjen

Leica Geosystems og Junttan Oy inngår et samarbeid som vil revolusjonere pelebransjen, med økt produktivitet, nøyaktighet og sikkerhet.

(Heerbrugg, Sveits, 25. oktober 2023) Leica Geosystems, en del av Hexagon, og Junttan Oy, en ledende produsent av hydraulisk peleutstyr, kunngjorde i dag et strategisk samarbeid som vil akselerere den digitale transformasjonen av pelebransjen. 

Leica Geosystems og Junttan Oy anerkjenner den økende etterspørselen etter avanserte digitale løsninger innen bygg og anlegg, og har derfor inngått et samarbeid som vil revolusjonere pelebransjen, med økt produktivitet, nøyaktighet og sikkerhet. 

Samarbeidet mellom Leica Geosystems og Junttan Oy har som mål å sette nye bransjestandarder gjennom omfattende og fremtidssikre løsninger som vil løse utfordringene innen pelebransjen. Med avansert teknologi og bransjeekspertise vil partnerne sørge for økt produktivitet og nøyaktighet innen pelebransjen, noe som vil føre til mer bærekraftige og sikre arbeidsflyter. 

«Vi er stolte av å inngå et samarbeid med Junttan Oy, slik at vi kan levere brukervennlige og pålitelige løsninger til pelebransjen», sier Tommi Kauppinen, Vice President Heavy Construction, Leica Geosystems. «Dette samarbeidet er et betydelig skritt i den digitale transformasjonen, slik at vi kan drive innovasjon og levere avanserte verktøy til bygg- og anleggsbransjen.» 

 

Karoliina Pesola, Head of Digital and Measuring Solutions, Junttan Oy legger til«Ved å kombinere vår omfattende erfaring innen produksjon av peleutstyr med verdensledende posisjoneringsteknologi fra Leica Geosystems, vil kundene oppnå eksepsjonell nøyaktighet og produktivitet i prosjektene sine. Dette samarbeidet vil skape nye muligheter og revolusjonere pelebransjen over hele verden.» 

 

Les mer om maskinstyringsløsning fra Leica Geosystems og peleutstyr fra Junttan Oy


Om Junttan Oy 

Junttan Oy er et familieeid selskap med ca. 250 medarbeidere over hele verden og mer enn 45 års erfaring innen design, produksjon og markedsføring av hydraulisk peleutstyr. På fabrikken i Kuopio i Finland produseres peledrivere, pelerigger, hydrauliske slaghammere og strømaggregater. Junttan leverer en rekke supporttjenester til kunder over hele verden, inkludert reservedeler, vedlikeholdstjenester, modernisering og digitale tjenester. I tillegg eier selskapet et servicesenter i Hyvinkää i Finland, og har datterselskaper i Australia, Canada, Nederland, Sverige, Storbritannia og i USA. Junttan har lang erfaring med krevende fundamenteringsprosjekter og kan levere løsninger for ulike pelefundamenterings- og jordforbedringsbehov. Les mer på: junttan.com

Kontaktperson: 
Junttan Oy  
Miia Moisanen 
Communications Specialist 
+358 50 410 6509 
miia.moisanen@junttan.com

Leica Geosystems – when it has to be right
Leica Geosystems er en del av Hexagon med mer enn 200 års historie, og er en anerkjent leverandør av førsteklasses sensorer, programvare og tjenester. Leica Geosystems skaper verdi for fagfolk innen landmåling, bygg og anlegg, infrastruktur, gruvedrift, kartlegging og andre bransjer som er avhengige av geospatial-innhold hver dag, og er bransjeledende med innovative løsninger som former vår autonome fremtid.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har ca. 24,000 ansatte i 50 land, og en nettoomsetning på ca. 5.2 mrd EUR. Finn ut mer på hexagon.com, og følg oss på @HexagonAB.

 

 

Ta kontakt for mer informasjon:

Leica Geosystems AG
a part of Hexagon
Reka Vasszi
Epost: reka.vasszi@hexagon.com
leica-geosystems.com

Kontakt oss om maskinstyring

Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre maskinstyringsløsninger.
Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre maskinstyringsløsninger.

Leica iCON iRP3 – peleløsning

3D-løsning for boring, peling og bakkestabiliseringsrigger
3D-løsning for boring, peling og bakkestabiliseringsrigger