Sveitsisk teknologi

Dedikert til innovasjon

Kjerneverdier

Profesjonelle landmålere arbeider hver dag med å forme verden rundt oss. De foretar målinger, lager plantegninger, tegner kart, bygger veier og bygninger, og produserer produkter som forbedrer livskvaliteten vår. Arbeidet er avhengig av svært nøyaktige målinger.

Vi i Leica Geosystems er stolte over vår historie med utvikling av løsninger med sveitsisk teknologi. Sveitsisk teknologi fra Leica Geosystems representerer presisjon, pålitelighet, kvalitet og bærekraft -  viktige aspekter ved vårt selskap over hele verden.

Sveitsisk teknologi - Kvalitet skaper tillit
Kundene våre kan stole på Leica Geosystems som selskap, på våre maskinvare- og programvareløsninger, våre pålitelige målinger og vårt effektive service- og supportnettverk. Uansett hvor i verden våre instrumenter er utviklet og produsert, blir de fremstilt med sveitsisk teknologi. Det gjør at vi har en omfattende ekspertise og en global forståelse av behovene og kravene til våre kunder.

Tradisjon for teknologi med beste kvalitet
Leica Geosystems er en ledende leverandør av måleløsninger. Vi lever for kvalitet i vår produksjon av førsteklasses produkter og innovative løsninger. Dette er  resultatet av 200 års  tradisjon og av kontinuerlig nyskapning basert på omfattende forskning. Våre interne kvalitetsstandarder, ISO9001:2008, er kundens garanti for at hvert enkelt produkt oppfyller de høyeste kvalitetskrav, uansett hvor det er produsert.

Vi våger å være innovative, og stoler på forskningen, utviklingen og erfaringen til våre engasjerte ansatte. Dette er verdier vi lever etter i vårt daglige arbeid i alle avdelinger over hele verden. Dette er grunnen til at Leica Geosystems representerer det ypperste innen teknologi og kvalitet.

De du finner Leica Geosystems, finner du sveitsisk teknologi.

Kontakt Leica Geosystems

Finn din kontaktperson hos Leica Geosystems for salg og teknisk support.
Finn din kontaktperson hos Leica Geosystems for salg og teknisk support.