Leica GS18 T GNSS RTK-rover

Den originale GNSS RTK-roveren med tiltkompensering

Leica GS18 T - Rask GNSS RTK-rover

Når du bruker Leica GS18 T kan du glemme libellen. Det er den originale og ekte tiltkompenserende GNSS-løsningen som er immun mot magnetiske forstyrrelser og som ikke krever kalibrering. Sensorkombinasjonen av GNSS og Inertial Measurement Unit (IMU) danner grunnlaget for den originale og ekte tiltkompenserende GNSS-smartantennen. For GS18 betyr T tilt.

Siden det ikke er nødvendig å følge med på og nivellere libellen, kan du fokusere på arbeidet og spare tid. GS18 T fungerer rett ut av esken uten kalibrering, og i likhet med de fleste Leica Geosystems GNSS-smartantenner kan den brukes som både rover og base. 

 

BRUKERVENNLIG PROGRAMVARE


Leica Captivate feltprogramvare er den perfekte ledsageren til GS18 T. Alle måledata og plandata kan vises og brukes med brukervennlige apper, og gir tydelig oversikt over dataene med 2D- og 3D-visning. Captivate dekker flere bransjer og bruksområder med noen enkle trykk, enten du jobber med GNSS, totalstasjoner eller begge deler.

HELLINGSKOMPENSERING


GS18 T har tiltkompensering basert på en sensorkombinasjon med IMU og GNSS, er immun mot magnetiske forstyrrelser og fungerer umiddelbart uten kalibrering. Med GS18 T kan landmålerne måle punkter fleksibelt med en vatret stang og fortsatt lagre tiltverdiene for hver måling. På den måten vet du at målingene er riktig utført.

INTERNMINNE


Alle GS18-modeller gir brukeren fleksibilitet til å logge rådata på et SD-kort eller i det interne minnet.

4G LTE & UTMERKET MÅLEKVALITET


Sporing av signaler med flere frekvenser er standard for alle Leica Geosystems GS-sensorer. I kombinasjon med et utmerket GNSS-antenneelement og en posisjonsoppdateringsfrekvens på 20 Hz, sikrer GS18 T pålitelig målekvalitet.

FORBEDRET YTELSE


Alternativene for multibanereduksjon og interferensdemping i Captivate styrker kvaliteten til GNSS-signalsporingen under krevende forhold, og forbedrer RTK-posisjoneringens tilgjengelighet og presisjon. Et interferensverktøysett gjør det mulig å fjerne forstyrrelser innenfor og utenfor båndet, for enda mer robust GNSS-signalsporing.

ACTIVE CUSTOMER CARE


Et globalt nettverk av erfarne fagfolk er tilgjengelig via Active Customer Care (ACC), og kan hjelpe deg med alle utfordringer. Ta kontroll over kostnadene med en Customer Care Package (CCP),slik at du kan føle deg trygg på at du er dekket overalt og til enhver tid.

Kontakt oss om GS18 I

Snakk med oss om Leica GS18 I og visuelt posisjoneringsarbeid.
Snakk med oss om Leica GS18 I og visuelt posisjoneringsarbeid.

How To Use The New GS18 T

Learn how easy it is to use the new GS18 T. Training videos show you how to set up, work and get the information needed to complete the job.

Ny bransjeside på siden for Rendyrket landmåling

Gjør deg kjent med våre nye landmålingsløsninger for å få fart på virksomheten, og utforsk våre alternativer for å forbedre egne eller teamets måleferdigheter og få de siste nyhetene. Besøk vårt nye bransjenettsted. 
Gjør deg kjent med våre nye landmålingsløsninger for å få fart på virksomheten, og utforsk våre alternativer for å forbedre egne eller teamets måleferdigheter og få de...

HxGN SmartNet Global

HxGN SmartNet Global gir sømløs posisjonering og effektiviserer løsningen din med Leica Geosystems GS smarte antenner.

Vi har deg dekket. Overalt.
HxGN SmartNet Global gir sømløs posisjonering og effektiviserer løsningen din med Leica Geosystems GS smarte antenner.

Vi har deg dekket....

Leica Infinity

Infinity er den brukervennlige kontorprogramvaren for profesjonelle landmålere. Den er utviklet for håndtering, behandling, analyse og kvalitetskontroll av alle måledata fra felten, inkludert fra totalstasjoner, digitale nivellere, GNSS og droner.
Infinity er den brukervennlige kontorprogramvaren for profesjonelle landmålere. Den er utviklet for håndtering, behandling, analyse og kvalitetskontroll av alle måledata...

Bli kjent med våre applikasjoner og løsninger for offentlig sikkerhet

Lag en rettsmedisinsk digital tvilling med oss!
Lag en rettsmedisinsk digital tvilling med oss!