Leica CS30 nettbrett

Enkel og sikker landmåling

Når du gjør deg klar for en jobb som tar hele dagen, vil du være sikker på at du har verktøy som holder effektiviteten oppe. Denne kontrolleren er et viktig forbindelsesledd mellom landmåleren, sensorene og kontoret.  Leica CS30 nettbrett er en nyttig og ekstra holdbar kontroller. Hvis du trenger en praktisk feltkontroller, bør du velge CS30 – den er perfekt til landmåling. Den er liten nok til at du kan ta den med deg overalt, men effektiv nok til å utføre en rekke landmålingsjobber. Den bruker dessuten avbildningssensorer og tegninger. 

HOLDBART OG VEDLIKEHOLDSFRITT


  • Bredt temperaturområde og ekstra god beskyttelse mot vann, støv og slag. Du jobber uansett arbeidsforhold, og det gjør også nettbrettet.
  • Batterier kan skiftes ved bruk. Kommunikasjonen forblir åpen, og du trenger verken lukke programmer eller lagre data når du skifter batterier.

TILPASSET FORMÅLET


  • 7-tommers flerberøringsskjerm som er lesbar i sollys. Praktisk format til bruk av grafikk og avbildningssensorer, men lett nok til å brukes hele dagen med alle sensorene.
  • Full LTE-støtte og ett modem for alle regioner. Kan brukes over hele verden

UTVIKLET FOR LANDMÅLERE


  • Effektiv følgesvenn til Leica Captivate. Kontroller alt fra tilkobling til sensorer, landmålingsoppgaver og deling av data – i én og samme feltprogramvare.
  • Velg alternativet med Long-Range Bluetooth når feltarbeidet krever tilkobling over lengre avstander. Også tilgjengelig som oppgradering.
  • Et stabilt Windows-operativsystem er en fleksibel løsning uansett hva du trenger på anleggsplassen.

BÆREKRAFTIG


  • Sertifisert for bærekraftig håndtering av utstyret etter endt livssyklus i flere land.

Leica Captivate

Engasjerende 3D-feltprogramvare til innhenting og behandling av data.
Engasjerende 3D-feltprogramvare til innhenting og behandling av data.

Active Customer Care

Vi i Leica Geosystems har et tett samarbeid med kundene våre: Partnerskap. Vi gir deg et ekte partnerskap som inkluderer all Active Customer Care-support og alle tjenester, når som helst og hvor som helst.
Vi i Leica Geosystems har et tett samarbeid med kundene våre: Partnerskap. Vi gir deg et ekte partnerskap som inkluderer all Active Customer Care-support og alle tjenester,...

Hvorfor HxGN SmartNet

En nøyaktig posisjonstjeneste for nye muligheter.
En nøyaktig posisjonstjeneste for nye muligheter.