Leica GS07 - Laget for deg

Vår hittil letteste og mest kompakte antenne

GS07

Leica GS07

GS07 er Leica Geosystems' nye GNSS-smartantenne på mellomnivå. Det lette, men robuste instrumentet er utstyrt med akkurat den funksjonaliteten du trenger, og med det høye kvalitetsnivået man forventer av et GNSS-premiumprodukt fra Leica Geosystems.

GS07 sikrer rask og pålitelig utstikking og innhenting av data, kombinert med en brukervennlig rover med 320 kanaler, flere frekvenser og flere konstellasjoner. Den støtter også utvidelse med kommunikasjonsutstyr som UHF-radioer, som er fullt integrert i CS20. GS07 kan kobles til Leica Captivate feltprogramvare og Leica CS20 feltkontroller, og leverer ekte Leica Geosystems-kvalitet.

Engasjerende software


GS07 T RTK-sensor kombineres sømløst med den interaktive Leica Captivate -programvaren for en kraftig og detaljert opplevelse. Komplekse data kan håndteres med enkle berøringer, slik at arbeidet blir en fornøyelse. Leica Captivate dekker en rekke industrisektorer og bruksområder med bare noen enkle bevegelser, enten du arbeider med GNSS, totalstasjoner eller begge deler.

Uendelige muligheter


Captivate registrerer og modellerer data ute i felten, og Leica Infinity behandler informasjonen på kontoret. Enkel dataoverføring sørger for at prosjektet går på skinner. Captivate og Infinity samarbeider om å knytte sammen innsamlede data og redigere prosjekter raskere og mer effektivt.

Kraftige håndholdte enheter


Ta med deg hele kontoret ut i felten med en håndholdt løsning som takler alle miljøer. Leica CS20 kontroller gir maksimal kontroll og trygghet med fullstendig mobilitet. Berøringsteknologi gir komfortabel og hurtig databehandling, mens den imponerende 3D-visningen gir deg en helt ny GNSS-opplevelse.

Customer Care er bare ett klikk unna


Gjennom Active Customer Care blir et globalt nettverk av erfarne eksperter bare et klikk unna for å hjelpe deg med alle typer problemer.
  • Unngå forsinkelser med førsteklasses teknisk service
  • Gjør jobbene ferdig raskere med førsteklasses konsulentrapporter
  • Unngå dyre returer til anlegget ved hjelp av online-tjenester for å sende og motta data rett fra felten. Få kontroll på kostnadene med en skreddersydd kundeservicepakke som dekker deg hvor som helst og når som helst.

Leica GS07 treningsvideo

Lær hvordan du konfigurerer og bruker din GNSS-smartantenne. 

Lær hvordan du konfigurerer og bruker din GNSS-smartantenne. 

Kontakt Leica Geosystems

Finn din kontaktperson hos Leica Geosystems for salg og teknisk support.
Finn din kontaktperson hos Leica Geosystems for salg og teknisk support.

HxGN SmartNet Global

HxGN SmartNet Global gir sømløs posisjonering og effektiviserer løsningen din med Leica Geosystems GS smarte antenner.

Vi har deg dekket. Overalt.
HxGN SmartNet Global gir sømløs posisjonering og effektiviserer løsningen din med Leica Geosystems GS smarte antenner.

Vi har deg dekket....