Leica Viva TS16 - Verdens første selvlærende totalstasjon

Intuitiv teknologi som justerer seg i forhold til alle miljøer

Leica Viva TS16

Møt verdens første selvlærende totalstasjon Leica Viva TS16 justeres automatisk i forhold til miljøforholdene og låser inn på målet ditt, og bare det. Denne totalstasjonen overgår dine forventninger, uansett hvor utfordrende arbeidet er eller hvor mange forstyrrelser det er på stedet.

Dekk et bredt utvalg av bruksområder med denne totalstasjonen som ser nøyaktig det samme som du ser. Viva TS16 er kjent for markedets mest omfattende bildebehandlingsteknologi, og den selvlærende funksjonaliteten sikrer at du kan fange inn nøyaktige forhold for alle anlegg.

Brukervennlig programvare
Viva TS16 leveres med den revolusjonerende programvaren Leica Captivate, som gjør komplekse data om til realistiske og håndterbare 3D-modeller. Med apper som er enkle å bruke og kjent berøringsteknologi, blir alle former for måledata og plandata vist i alle dimensjoner. Captivate dekker en rekke industrisektorer og bruksområder med noen enkle bevegelser, enten du arbeider med GNSS, totalstasjoner eller begge deler.

Uendelige muligheter
Mens Captivate registrerer og modellerer data ute i felten, behandler Leica Infinity informasjonen på kontoret. Den sømløse dataoverføringen sikrer fremdriften i prosjektet. Captivate og Infinity samarbeider om å knytte sammen innsamlede data og redigere prosjekter raskere og mer effektivt.

Kundestøtte med et klikk
Takket være Active Customer Care har du et globalt nettverk med erfarne spesialister bare ett klikk unna, som kan bistå ved alle slags utfordringer:

  • Unngå forsinkelser med førsteklasses teknisk service
  • Utfør jobben raskere med fremragende rådgivning
  • Unngå dyre besøk på anlegget med nettjenester for å sende og motta data rett fra felten.

Få kontroll på kostnadene med en skreddersydd kundeservicepakke som dekker deg hvor som helst og når som helst.

ATRplus
ATRplus er resultatet av fem generasjoners optimalisering og løfter velkjent og pålitelig automatiseringsfunksjonalitet til et nytt nivå. Denne enestående teknologien maksimerer totalstasjonens evne til å forbli låst på målet, og ignorerer andre distraksjoner i felten. Viva TS16 lærer seg miljøet, leverer nøyaktige posisjoner i vanskelige, dynamiske bruksområder, og låses raskt inn på målet igjen hvis siktlinjen blir brutt.

Sammenligning - totalstasjoner

Hvilken totalstasjon er riktig for deg?
Hvilken totalstasjon er riktig for deg?

Ny bransjeside på siden for Rendyrket landmåling

Gjør deg kjent med våre nye landmålingsløsninger for å få fart på virksomheten, og utforsk våre alternativer for å forbedre egne eller teamets måleferdigheter og få de siste nyhetene. Besøk vårt nye bransjenettsted. 
Gjør deg kjent med våre nye landmålingsløsninger for å få fart på virksomheten, og utforsk våre alternativer for å forbedre egne eller teamets måleferdigheter og få de...

LOC8 – For sporing og tyveriavskrekkelse

Beskytt totalstasjonen din ved å vite hvor i felten instrumentet ditt befinner seg. Oppdag fordelene med å kunne låse din totalstasjon gjennom fjernstyring, lær om geografisk avgrensning med Geofence, og mer.
Beskytt totalstasjonen din ved å vite hvor i felten instrumentet ditt befinner seg. Oppdag fordelene med å kunne låse din totalstasjon gjennom...

Leica Captivate training videos

Training videos show you how to set up, work and get the information needed to complete the job.
Training videos show you how to set up, work and get the information needed to complete the job.

Kontakt oss om totalstasjoner

Ta kontakt med oss for mer informasjon om totalstasjonene våre.
Ta kontakt med oss for mer informasjon om totalstasjonene våre.