Kvalitetsstyring

Vårt engasjement for fullstendig tilfredse kunder

Kvalitetsstyring

Våre produkter og systemer oppfyller de høyeste presisjonskrav. Vi produserer dem for hånd i førsteklasses fabrikker der sveitsisk presisjon kombineres med eksepsjonelt håndverk og høyt kvalifiserte medarbeidere og avansert teknologi.

Derfor stoler kundene på Leica Geosystems – når resultatet må være riktig

  • Sveitsisk presisjonshåndverk
  • Førsteklasses materialer
  • Høyt kvalifiserte medarbeidere

For Leica Geosystems er kvalitet ikke bare begrenset til produktene våre. Det gjelder også for alle våre prosedyrer, samt måten vi treffer beslutninger og håndterer situasjoner på – slik at vi oppnår god forretningsdrift. Hovedprioriteten for god forretningsdrift er å oppfylle kundenes behov og forventninger.

I Leica Geosystems ligger ikke ansvaret for kvalitetstyring bare hos dem som arbeider med kvalitetsstyring Kvalitetssikring er en del av tankemåten og handlingsprosessene til alle medarbeidere, og er støttet av selskapsledelsen. Derfor snakker vi ikke bare om Leica Geosystems' kvalitetsstyringssystem, men om et integrert styringssystem som fungerer som et globalt grunnlag.

Leica Geosystems har vært ISO-sertifisert i lang tid, også i henhold til de nye ISO-standardene ISO 9001 og ISO 14001. Dette gjelder ikke bare produksjons- og utviklingsstadiene, men også salgsorganisasjonene. Leica Geosystems oppfyller også kravene til helse og sikkerhet, og de blir kontrollert av myndighetene på dette området.

Se mer informasjon om produktsamsvar på produktsidene, eller kontakt product_compliance@leica-geosystems.com

Kontakt Leica Geosystems

Finn din kontaktperson hos Leica Geosystems for salg og teknisk support.
Finn din kontaktperson hos Leica Geosystems for salg og teknisk support.