JCB

JCB og Leica Geosystems tilbyr fabrikkmonterte 2D-maskinstyringsløsninger og 3D-klare 2D-løsninger for JCB-gravemaskiner i 220X-serien

JCB og Leica Geosystems samarbeider for å kunne tilby fabrikkmonterte 2D-maskinstyringsløsninger og 3D-klare 2D-løsninger for halvautomatisk gravemaskinstyring.

Dette samarbeidet leverer en strømlinjeformet løsning fra fabrikk, og forenkler kundeopplevelsen med optimal installasjon av maskinstyringsteknologi direkte fra fabrikken. Nå kan kundene anskaffe både maskinstyringsløsningen og JCB-gravemaskinen i én sømløs pakke. Dette fjerner behovet for ytterligere installasjonstrinn, slik at kundene kan fokusere på kjernevirksomheten og spare tid og ressurser.


Optimise your efficiency

Streamlining from factory to jobsite, this collaboration between Leica Geosystems and JCB offers a hassle-free, all-in-one package, saving you time and resources.

Løsninger for gravemaskiner

Få det aller beste med velprøvde og testede komponenter som er fullt tilpasset maskinene i 220X-serien og støttes av JCBs globale support- og servicenettverk. Kundene kan også dra nytte av en fremtidssikret, enkel og kostnadseffektiv løsning for å oppgradere fra 2D til 3D senere.

Et 2D-maskinkontrollsystem gir veiledning i sanntid for presis utførelse av graderings- og planeringsarbeid, og sikrer dermed at skuffen eller skjæret på gravemaskinen har riktig vinkel og høyde.

Det 3D-klare 2D-alternativet gir kundene fleksibilitet til å velge 2D-alternativet og fortsatt ha muligheten til å dra nytte av 3D-funksjonaliteten i fremtiden. Denne konfigurasjonen sikrer enkel og kostnadseffektiv oppgradering fra 2D til 3D.

Både 2D- og 3D-løsningene er tilgjengelige med halvautomatisk konfigurasjon som øker produktiviteten, presisjonen og sikkerheten ved å automatisere visse funksjoner og redusere faren for menneskelige feil i byggearbeidet.

Salg og support

Salg og support for maskiner i JCBs 220X-serie med 2D-maskinstyring eller 3D-klar 2D-maskinstyring håndteres av JCB-forhandleren.

Kunder som ønsker oppgradere en 2D-fabrikkløsning til en 3D-løsning kan kontakte den lokale Leica Geosystems-forhandleren, som bistår med kalibrering og installasjon enten hos JCB-forhandleren eller hos kunden.

Økosystemet for anleggsarbeid

Komplekse miljøer som store anleggsprosjekter krever enkle, integrerte og moderne løsninger for enkel datautveksling, effektive arbeidsprosesser og automatisering, slik at brukerne kan oppnå mer.

Leica ConX synkroniseres automatisk med Leica MC1-løsningen, og gjør det mulig å følge fremdriften, beregne volumer og opprette modeller, slik at man får omfattende oversikt over statusen i prosjektet.

I tillegg kan MC1 brukes med ulike sikkerhetsløsninger for å skape en tryggere arbeidsplass med minimal innvirkning på eiendom og infrastruktur. Leica Geosystems' feltprogramvare, styreenheter og smartantenner utgjør skreddersydde løsninger for smart digital posisjonering og måling i byggebransjen.

Kontakt JCB

Kontakt din lokale JCB-representant for å få mer informasjon om kompatibilitet og oppgraderingsalternativer.
Kontakt din lokale JCB-representant for å få mer informasjon om kompatibilitet og oppgraderingsalternativer.

Kontakt oss om maskinkontroll

Finn din kontaktperson hos Leica Geosystems for salg, brukerstøtte og teknisk service.
Finn din kontaktperson hos Leica Geosystems for salg, brukerstøtte og teknisk service.