Kampanjer & lokale reportasje

RISA Vattenrörs inmätning

Annleggsbransjen er i forandring.

Ting skjer fortere fortere. Der en før hadde en linje å følge har en nå en tvilling av virkeligheten på kontoret som deles med arkitekter, maskinførere, kunder og ingeniører. Stikningsingeniør i RISA, Ruben Rosland, vil utnytte potensialet videre og skanner nå, som første i Norge og muligens verden, et vannrør innvendig og georeferert.

Leica BLK3D. Mål stillas

BLK3D endrer stillasbransjen - et raskt, nøyaktig og trygt verktøy.

Arbeid i høyden: vedlikehold, muring, maling, taklegging eller legge rør i en fjellside - alle har til felles at det kreves trygge stillas. Stillasbyggeren er avhengig av å få presise mål raskt for å sette opp og ta ned stillas på kort tid: det skal være minst mulig forstyrrende for de som skal utføre arbeid i høyden.

Fagskolen, RTC360, MS60, BLK360

Kvalitetsinstrumenter til Fagskolen Oslo

Samarbeidsavtalen mellom Fagskolen Oslo og Leica Geosystems AS sikrer at studentene våre får opplæring i bruk av avansert og moderne landmålerutstyr fra verdens ledende leverandør

nordby maskin as samarbeid med Leica geosystems

Nordby Maskin AS gjorde full oppgradering av 22 maskinstyringssystemer til MC1 plattformen

Entreprenøren Nordby Maskin AS har i mange år samarbeidet tett med Leica Geosystems om alt innen maskinstyring. I fjor høst ble samarbeidet enda tettere da de bestilte en full oppgradering av både hardware og software til 22 maskiner. Det har de ikke angret på.
– Leica har en enorm bredde i produktene sine og tilbyr maskinstyring på alle typer maskiner vi ønsker, sier Karl Martin Nordby, eier, Nordby Maskin.

Heavy Construction

Store byggeprosjekter

Les våre nordiske og globale kundehistorier! Vi dekker alle behov innen store byggeprosjekter, fra luftbårne sensorer der det er behov for infrastruktur, til totalstasjoner for måling av eksisterende anlegg.

Reality Capture for Construction and Engineering

Reality Capture til bygg og anlegg

Digitale arbeidsmetoder kan sikre økt produktivitet, minimal risiko og lavere kostnader for bygge- og infrastrukturprosjekter. Med BIM-modeller kan vi effektivisere arbeidsflyter og samarbeid mellom alle interessenter, deriblant arkitekter, ingeniører og byggentreprenører, slik at prosjektet fullføres til tiden og innenfor budsjettet.

NO_Thumbnail_Artikel-Georadar-Dagfinn_2020

PÅ JAKT ETTER RØR OG KABLER

Kan hindre tusenvis av graveskader: Georadar viser hva som ligger under veien.
Skanner gatene med georadar. Det kan være med på å forhindre tusenvis av grave-skader hvert år.

one for all mc1 leica panel programvare maskinstyring

Leica Machine Control - One For All

En ny generasjon maskinstyring er her.

Overgangen til Digital Byggeprosess