Hvem vi er

Et globalt foretak som støtter landmålere over hele verden

Leica Geosystems – Om oss – Hvem vi er

Leica Geosystems er en del av Hexagon, og utvikler komplette løsninger for profesjonelle brukere over hele verden. Dette har revolusjonert oppmålingsverdenen i 200 år. Leica Geosystems er kjent for å utvikle førsteklasses produkter og innovative løsninger. Profesjonelle brukere i mange ulike bransjer som luftfart og forsvar, sikkerhet, bygg og produksjon, stoler på at Leica Geosystems dekker alle deres geospatial-relaterte behov. Med våre presise og nøyaktige instrumenter, vår avanserte programvare og våre pålitelige tjenester leverer Leica Geosystems hver eneste dag verdier til alle som former fremtiden vår.

Hexagon er globalt ledende innen sensorer, programvare og autonome løsninger. Vi bruker data for å øke effektiviteten, produktiviteten og kvaliteten på tvers av industri, produksjon, infrastruktur, sikkerhet og mobilitet. Teknologiene våre former urbane og produksjonsbaserte økosystemer som blir stadig mer tilkoblet og autonome – vi sikrer en skalerbar og bærekraftig fremtid.

Hexagons Geosystems-avdeling er markedsledende innen informasjonteknologi, og tilbyr en unik geospatial og industriell løsningsorientert portefølje som hjelper profesjonelle brukere i ulike bransjer til å få en nøyaktig forståelse av omgivelsene og utføre arbeidet på en bedre måte.

Våre Reality Capture-teknologier skaper digitale verdener fra ulike visninger, enten det er i én dimensjon mellom to vegger i et hus, matrikkelkartlegging av eiendommer eller 3D-figurer av byer, infrastrukturer, rør og kabler, hele land eller til og med åsteder. Slike digitale verdener gir nyttig informasjon som brukes til å forstå, planlegge og iverksette. Med Geosystems’ løsninger for posisjonering, veiledning og visualisering kan brukere arbeide effektiv og med høy kvalitet når prosjektet iverksettes.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har om lag 24,000 ansatte i 50 land, og en nettoomsetning på ca. 5.2 milliarder euro.

Les mer om Hexagon: Historien vår | Virksomheten vår | Kundene våre

Leica Geosystems Firma Profil.

En ledende markedsaktør innen måle- og informasjonsteknologi.
En ledende markedsaktør innen måle- og informasjonsteknologi.

Kundehistorier fra hele verden

Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.
Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.