Leica GeoMoS Now! Survey Edition

Den halvautomatiske løsningen for regelmessig overvåking

Leica GeoMoS Now! Survey Edition: Halvautomatisk regelmessig overvåking | Leica Geosystems

Utvid med halvautomatisk regelmessig overvåking

Når det er behov for hyppigere målinger og manuell overvåking blir for tidkrevende, kan kombinasjonen av Leica GeoMoS Now! Survey Edition og Leica Captivate TPS Monitoring-appen brukes til å utvide til halvautomatisk regelmessig overvåking med måleutstyret du allerede har. 

Utnytt tiden, ressursene og tidligere investeringer best mulig med en halvautomatisk løsning som gir din Leica totalstasjon og overvåkingsprogramvare mulighet for skytilkobling og analyse og rapportering i sanntid.

Enten prosjektet består av én sensor eller er en kompleks overvåkingsløsning, fungerer GeoMoS Now! Survey Edition og den innebygde Captivate TPS Monitoring-appen sammen for å gi halvautomatisk overvåking av alle standard landmålingsprosjekter, inkludert overvåking av bygninger, broer, jernbaner og veier, demninger, gruver og mer.

Hvordan fungerer løsningen?

Ved å benytte utstyret du allerede har og den velkjente Captivate-programvaren til automatiske datainnsamlinger og beregninger.

Landmålere bruker ofte manuelle metoder til regelmessige overvåkingsmålinger og databehandling. Dette kan være ineffektivt og utsatt for feil, og kan kreve for mye tid avhengig av målehyppigheten.  Captivate TPS Monitoring-appen har en intuitiv arbeidsflyt og inneholder en pakke med kraftige verktøy, og øker målekvaliteten og effektiviteten samtidig som den reduserer feil og ressursbehov.

Captivate TPS Monitoring-appen fungerer sammen med din Leica robotiske totalstasjon, og utfører automatisk oppsett og måling av overvåkingspunkter, beregner og viser forskyvninger, utfører kvalitetskontroller og varsler hvis det oppstår bevegelser ut over de definerte grensene. 

Innhentede og beregnede data blir umiddelbart og sømløst overført via skyen til GeoMoS Now! Survey Edition-prosjektet.

Få mer ut av deformeringsdataene i GeoMoS Now! Survey Edition.

Med visualisering og analyse i sanntid, automatisk rapportering, tilpassede dashbord og sikker tilgang uansett hvor du er, gjør GeoMoS Now! Survey Edition ditt halvautomatiske overvåkingssystem komplett og anvendelig.

Tilkoblet og forenklet arbeidsflyt


Optimaliser den halvautomatiske monitoreringen med sømløs tilkobling til Captivate TPS Monitoring-appen og GeoMoS Now! Survey Edition. Totalstasjonsmålinger, beregninger og øyeblikkelige varslinger fullføres i Captivate TPS Monitoring-appen før dataene importeres automatisk til GeoMoS Now! Survey Edition. Her kan du dra nytte av sanntidsvisualiseringer i et tilpasset dashbord og automatisert, fullt egendefinerbar rapportering – og alt er tilgjengelig via nettleseren på nettbrettet eller smarttelefonen uansett hvor du er.

Visualisering i sanntid


Visualisering av målinger i sanntid sikrer at du er oppdatert på deformeringsdataene du trenger, uansett hvor du er. GeoMoS Now! Survey Edition gir visualisering av beregnede forskyvninger i et tilpasset dashbord så snart dataene er importert fra Captivate – slik at du umiddelbart kan se og dele den mest relevante informasjonen. Visualiser forskyvninger på et kart, velg blant en rekke diagramtyper og raster- eller vektorbakgrunner, og lag tabeller med automatisk oppdaterte verdier. Du har sikker tilgang til dataene på en hvilken som helst smartenhet ute i felt og andre steder, slik at du slipper å dra tilbake til kontoret for å behandle dataene. Dette sparer tid og øker effektiviteten.

Tilpassede dashbord


Det personlig tilpassede dashbordet med en rekke tilpassbare visualiseringer av beregnede resultater gir enkel tilgang til en oversikt over viktige og oppdaterte forskyvningsdata for prosjektet ditt. Tilpass det du ser ved å velge diagrammer og grafer med ulike måleverdier, legg til lag med datasett, still inn terskelverdier for ulike grensenivåer og visualiser kritiske deformeringsnivåer. Med 16 maler, inkludert tidslinje og vektorgrafer, punktdiagrammer, stolpediagrammer, konturgrafer og mer, kan du se all informasjonen du trenger i den visuelle pakken som er best egnet for det aktuelle prosjektet. I tillegg blir diagrammer og kart automatisk oppdatert hver gang nye data blir importert, slik at de egendefinerte dashbordene alltid er oppdaterte.

Egendefinert og automatisert rapportering


Spar enda mer tid med fullt automatiserte, egendefinerte rapporter. GeoMoS Now! Survey Edition gir deg mulighet til å levere fagmessige resultater med rapporter basert på maler som kan skreddersys med virksomhetens navn og logo. Rapportene kan genereres og sendes automatisk med fastsatte intervaller til en definert liste over mottakere, og du kan være trygg på at stakeholderne får resultatene til riktig tid.

Kontakt oss om monitorering

Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre monitoreringsløsninger.
Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre monitoreringsløsninger.

Leica GeoMoS

Fleksibel programvareløsning for automatisk deformasjonsmonitorering.
Fleksibel programvareløsning for automatisk deformasjonsmonitorering.

Monitorering - kundehistorier

Les om ulike monitoreringsprosjekter rundt om i verden.
Les om ulike monitoreringsprosjekter rundt om i verden.