Leica Active Assist – Eksperthjelp på jobben

Når du er ute i felten, aktiverer du fjernsupport med et knappetrykk

Leica Active Assist – Eksperthjelp på jobben

Med Leica Active Assist øker du produktiviteten og drar nytte av en førsteklasses IT-infrastruktur. Men dataene dine må også være trygge og beskyttet. Derfor integrerer Leica Geosystems høyeste sikkerhetsnivå i Leica Geosystems Trusted Services. Med disse tjenestene får du både økt produktivitet og maksimal sikkerhet.

Alltid enkel tilgang til eksperthjelp
Tenk deg at du er ute i felten og støter på et problem som gjør at du ikke kan fullføre jobben. Du ringer den lokale supportteknikeren, men det er vanskelig å beskrive problemet nøyaktig.

Ved å trykke på en knapp i feltprogramvaren kan du aktivere Active Assist, slik at den lokale supportteknikeren får sikker tilgang til enheten din og kan se akkurat det samme som du ser. Supporteknikeren kan trykke på knappene for deg og veilede deg tilbake til full produktivitet i løpet av noen minutter. Du kan trygt fortsette målingen, og vite at hvis problemet oppstår igjen, kan du løse det selv ved hjelp av en trinn for trinn-veiledning.

Dine fordeler:

  • Optimal arbeidsflyt
  • Økt produktivitet
  • Maksimal sikkerhet

Håndholdte kontrollere med internettilgang
Med integrert WiFi- og/eller 3.5G-modul (GSM/GPRS/UMTS) kan din Leica CS20 enkelt kobles direkte til internett for å aktivere Active Assist.

Kontakt Leica Geosystems

Finn din kontaktperson hos Leica Geosystems for salg og teknisk support.
Finn din kontaktperson hos Leica Geosystems for salg og teknisk support.