Active Customer Care - Et ekte partnerskap

Vår forpliktelse. Din suksess.

Leica Active Customer Care

Forholdet mellom Leica Geosystems og våre kunder kan defineres med ett ord: Partnerskap. Ekte partnerskap er vår forpliktelse overfor deg, og inkluderer all Active Customer Care-brukerstøtte og -tjenester over hele verden, når som helst og hvor som helst.

Vår jobb som din pålitelige partner er å dekke alle vinkler:

  • Å sørge for rask og enkel kommunikasjon mellom personell på stedet og kvalifiserte eksperter
  • Å holde deg og produktene dine oppdatert
  • Å forstå problemer og forutse dine behov.

Active Customer Care er et av verdens mest omfattende service- og brukerstøttenettverk. Det gir oss nærhet til kundene, slik at vi kan samarbeide for å løse problemer og planlegge enda bedre produktløsninger for fremtiden. Det er vår forpliktelse til din suksess.

Kundesupport
Leica Geosystems' kunder drar nytte av verdensomspennende supportorganisasjoner, som tilbyr:

  • Hotline-telefoner
  • Nettbasert brukerstøtte
  • Informative seminarer og nettsendinger
  • Spesialtilpassede kurs
  • Konsulenttjenester

Dine ansatte får direkte tilgang til vårt nettverk av supportmedarbeidere, slik at de kan få ekspertrådene de trenger for å arbeide trygt og produktivt.

Teknisk service
Leica Geosystems tilbyr et bredt utvalg av tekniske tjenester. Alle disse utføres av høyt kvalifiserte teknikere med profesjonelt verktøy. Det finnes flere ulike vedlikeholdsnivåer avhengig av produkt og bruksområde. Servicekostnader og nedetid kan reduseres betydelig med periodisk, forebyggende vedlikehold, slik at du får utstyr som alltid er i optimal stand. Det omfattende tilbudet av tjenester inkluderer sertifiseringstjenester, reparasjoner og produktoppgraderinger.

Stort og effektivt servicenettverk
270 servicesentre i 79 land betjenes av Leica Geosystems eller lokale sertifiserte distribusjonspartnere med teknikere med opplæring fra Leica Geosystems. Alle servicesentre blir kontrollert regelmessig og sertifisert på nytt, og bruker det samme profesjonelle verktøyet og utstyret fra Leica Geosystems.

Customer Care Packages
Leica Geosystems Customer Care Packages (CCP) sørger for at du får maksimal avkastning på investeringen din. Når du kjøper en CCP fra Leica Geosystems, får du direktetilgang til vårt globale nettverk av profesjonelle brukerstøtte- og serviceteam mens du arbeider. Utvalget består av fem ulike CCP-pakker, slik at du kan finne den pakken som passer best til dine behov og ditt budsjett. Leica Geosystems har den egnede CCP-en for din bedrift, fra Basic til Gold.

myWorld @ Leica Geosystems
Leica Geosystems' kundeinformasjonsportal gir deg tilgang til en verden av informasjon. myWorld gir deg direktetilgang til informasjon og kunnskap som holder deg, dine ansatte og utstyret ditt oppdatert, for maksimal verdi og effektivitet. myWorld gir deg også tilgang til opplæring og brukerstøtte til dine ansatte, slik at de kan oppnå beste mulige resultater og produktivitet.

Register on myWorld today!

myWorld offers customers and partners a wide range of services, information and training material.

myWorld offers customers and partners a wide range of services, information and training material.

Kontakt Leica Geosystems

Finn din lokale kontakt i salg, support og teknisk support
Finn din lokale kontakt i salg, support og teknisk support