Hitachi og Leica Geosystems

Hitachi Construction Machinery Europe (HCME) NV lanserer fabrikkmonterte Leica Geosystems-løsninger for Zaxis-7 gravemaskiner

Plassholder

(Amsterdam, Nederland, 9 februar 2022) Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) utvider sitt tilbud av tilkoblede maskiner, og tilbyr nå Zaxis-7 gravemaskiner fra 10 til 50 tonn med fabrikkmonterte 2D- og 3D-maskinkontrolløsninger fra Leica Geosystems, som er en del av Hexagon.

Siden løsningene installeres på Hitachi-fabrikken i Amsterdam, kommer kundene til å dra nytte av HCMEs garanti, omfattende testing for å sikre optimal maskinkalibrering, samt profesjonell installasjon i tråd med Hitachis kvalitetsstandarder.

I tillegg vil kundene kunne velge mellom en rekke alternativer via sin autoriserte Hitachi-forhandler, og kan dra nytte av en enklere innkjøps- og leveringsprosess siden finansieringen for både gravemaskinen og maskinkontrolløsningen fra Leica Geosystems kan kombineres i én pakke. Takket være dette partnerskapet vil kundene også dra nytte av praktisk opplæring fra Leica Geosystems når maskinen leveres. Leica Geosystems-løsningen er designet og testet for å fungere optimalt med Hitachis gravemaskiner, og OEM-monteringen bidrar til å øke maskinens levetidsverdi.

Hitachi Construction Machinery Europe (HCME) NV announces factory-fitted Leica Geosystems solutions for Zaxis-7 excavators

Forbedret effektivitet og brukervennlighet
Hitachi gravemaskiner utstyrt med maskinkontrollteknologi fra Leica Geosystems øker effektiviteten på anlegget og reduserer de løpende kostnadene, og bidrar til at arbeidet fullføres til avtalt tid, som spesifisert, innenfor budsjett, sikkert og bærekraftig. Maskinkontrolløsningen gir operatørene et brukervennlig system for å utføre gravejobber i henhold til referansedesignet, fra enkel gradering av skråninger til skjæringer utenfor syne og under vann. Dette sikrer mer oppetid og mer tilfredse operatører.

Følgende fabrikkmonterte alternativer vil være tilgjengelige med Hitachis gravemaskiner: 2D-maskinstyring, 2D-klar med 3D-braketter og -ledninger, slik at kundene kan oppgradere til 3D ved behov, samt et komplett 3D-alternativ. I tillegg kan Hitachis fabrikkmonterte tiltrotatorer integreres fullstendig i systemet.

«Denne lanseringen er i tråd med HCMEs strategi med digitalisering og å tilby kundene våre tilpassede løsninger», sier Ryo Kurihara, Solution Linkage Manager i HCME. «Ved å velge en fabrikkmontert Leica Geosystems-løsning kan operatørene ta maskinen i bruk så snart den er levert. Eierne kan også være trygge på at maskinkontrollsystemet er installert og testet i henhold til Hitachis standarder, og at det støttes av den lokale Hitachi-forhandleren i samarbeid med lokale spesialister fra Leica Geosystems.»

Magnus Thibblin, Machine Control President i Leica Geosystems, sier følgende: «Samarbeid er avgjørende for vellykkede byggeprosjekter. Vi forstår hvor viktig partnerskap og bransjesamarbeid er for å gi entreprenørene enkel tilgang til den nyeste teknologien. Vi er glade for å samarbeide med Hitachi Construction Machinery (Europe) for å tilby kundene fabrikkmonterte maskinkontrolløsninger med høy standard på Zaxis-7 gravemaskiner.»

Ryo Kurihara tilføyer: «HCME ser frem til å tilby kundene dette nye alternativet. Det kommer ikke bare til å spare tid for dem, det gjør også Hitachi-gravemaskinene deres enda mer effektive og produktive på anlegget. Vi ønsker å bli kundenes foretrukne løsningsleverandør ved å tilby pålitelige og kundesentrerte løsninger.»

Om HCME
Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) er et datterselskap av Hitachi Construction Machinery Co., Ltd. (HCM), og ble opprettet i 1972 i Oosterhout, Nederland. Selskapet er ansvarlig for produksjon, salg og markedsføring av Hitachis anleggsmaskiner i Europa, Israel og deler av Afrika.

Hitachi produserer verdens største utvalg av hydrauliske gravemaskiner, som spenner fra ett-tonns minigravere til 800-tonns gruvegravere. Hver av modellene har en problemfri og produktiv ytelse, og de er komfortable, sikre og pålitelige. I tillegg til gravemaskiner leverer HCME hjullastere, tipptrucker og andre anleggsmaskiner for spesielle bruksområder.

Suksessen ved den europeiske fabrikken bidrar til at HCME kan nå sine strategiske mål og øke markedsandelene i hovedmarkedene. Selskapets prinsipp om å «tenke globalt og handle lokalt» gjenspeiles i fokuset på kundenes behov og Hitachi-merkets verdier tilknyttet innovasjon og teknologi.

Kontakt:
Hitachi Construction Machinery (Europe) NV
Siciliëweg 5,
1045 AT Amsterdam,
Nederland
www.hitachicm.eu
Ghislaine Jonker
e-post: Ghislaine.jonker@hitachicm.eu

Om Leica Geosystems – when it has to be right
Leica Geosystems er en del av Hexagon, og har revolusjonert oppmålingsbransjen i 200 år med komplette løsninger for fagpersoner over hele verden. Leica Geosystems er kjent for å utvikle førsteklasses produkter og innovative løsninger. Profesjonelle brukere i mange ulike bransjer som luftfart og forsvar, sikkerhet, bygg og produksjon, stoler på at Leica Geosystems dekker alle deres geospatial-relaterte behov. Med våre presise og nøyaktige instrumenter, vår avanserte programvare og våre pålitelige tjenester leverer Leica Geosystems hver eneste dag verdier til alle som former fremtiden vår.

Hexagon Geosystems
Hexagon er globalt ledende innen Digital Reality-løsninger som kombinerer sensorer, programvare og autonome teknologier. Vi utnytter data for å skape økt effektivitet, produktivitet, kvalitet og sikkerhet i en rekke applikasjoner innen industri, produksjon, infrastruktur, offentlig sektor og mobilitet.

Våre teknologier danner produksjons- og menneskesentrerte økosystemer som gjør produksjonen mer tilkoblet og autonom for å skape en skalerbar og bærekraftig fremtid.

Geosystems-divisjonen i Hexagon tilbyr en omfattende portefølje av digitale løsninger for registrering, måling og visualisering av den fysiske verden, som tilrettelegger for datadrevne endringer på tvers av ulike bransjesektorer.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har om lag 24,000 ansatte i 50 land, og en nettoomsetning på ca. 5.2 milliarder euro. Finn ut mer på hexagon.com og følg oss på @HexagonAB.

 

Ny alt-i-ett maskinstyringsplattform

Leica Geosystems leverer en intelligent og intuitiv kombinasjon av maskinvare og programvare til anleggsbransjen.

Leica Geosystems leverer en intelligent og intuitiv kombinasjon av maskinvare og programvare til anleggsbransjen.