Leica Exchange – Overfør dataene dine raskere enn noen gang

Enkelt, raskt og sikkert for optimal produktivitet

Leica Exchange - Overfør dataene dine raskere enn noen gang

Enkel overføring av data mellom felten og kontoret med Leica Exchange. Den årlige utvekslingstjenesten gir deg et ubegrenset antall utvekslinger til et ubegrenset antall brukere.

Dine fordeler:

  • Brukervennlig
  • Øyeblikkelige varslinger
  • Integrert i måleprosessen
  • Ingen begrensninger å bekymre seg over
  • Felt- og kontorløsning

Alt du trenger er:

Exchange har flere nivåer:

  • Basic
  • Standard
  • Professional
  • Enterprise

Alle nivåer har samme eksepsjonelle funksjonalitet. Skreddersydde Exchange-abonnement er tilgjengelig for alle organisasjoner, uansett størrelse.

Be om et gratis prøveabonnement via myTrustedServices i myWorld for å komme i gang nå.

Håndholdte kontrollere med internettilgang
Med integrert WiFi- og/eller 3.5G-modul (GSM/GPRS/UMTS) kan din Leica CS20-kontroller og Leica CS35 nettbrett enkelt kobles direkte til internett for enkel sending og mottak av data direkte i felten med Exchange.

Sømløs integrering med kontorprogramvaren
Infinity kan integreres sømløst med Exchange-tjenesten. Du velger enkelt data fra den lokale datamaskinen, en lagringsenhet eller et nettverk, og sender dem direkte til et hvilket som helst kontor eller mannskap ute i felten. Arbeid direkte med objekter uten begrensninger i filstørrelse. Dataflyten er perfekt optimalisert med en integrert løsning som ikke er avhengig av komplekse FTP-systemer eller begrensningene i e-postsystemer.

Sømløs feltprogramvare
Exchange integreres sømløst i den brukervennlige Leica Captivate og Leica SmartWorx Viva-programvaren, slik at du kan arbeide med objekter fremfor enkeltfiler. Når du er logget på via en sikker forbindelse blir du varslet umiddelbart når data er sendt til deg, og du kan enkelt sende ferdige jobber tilbake til kontoret … uten å gå ut av feltprogramvaren.

Send og motta data når du er ute i felten
Du kobler bare din Leica Nova MS60/Leica Nova TS60 eller Leica Viva TS16 til en mobiltelefon med Bluetooth® eller trådløs WLAN-tilkobling for å få internettilgang, slik at du enkelt kan sende og motta objekter direkte i felten ved hjelp av Exchange.

Kontakt Leica Geosystems

Finn din kontaktperson hos Leica Geosystems for salg og teknisk support.
Finn din kontaktperson hos Leica Geosystems for salg og teknisk support.