Leica Geosystems og Hidromek integrerer maskinstyringsløsninger for veiskrapere

Utviklingssamarbeid gir mer effektiv maskinstyring

(HEERBRUGG, Sveits, 12. mars 2020) – Leica Geosystems, et selskap i Hexagon-konsernet, kunngjorde i dag at deres Leica Ready maskinstyringssett blir tilgjengelig i veihøvler fra Hidromek, en verdenskjent produsent av anleggsmaskiner.


Hidromeks veiskraper HMK600MG utstyres nå med et nytt kabelsett for Leica iCON iGG2, iGG3 og iGG4  maskinstyringsløsninger for styring av veihøvler. Med denne integreringen trengs det ikke et eget hydraulikksett, og den effektiviserer arbeidet og produktiviteten til veiskraperoperatører.
 

«Med det nye samarbeidet med Hidromek er vi glade for å kunne tilby maskinførere over hele verden nye muligheter, nå og i fremtiden», sier Leica Geosystems' maskinstyringsleder av produktbehandling, Kris Maas. «Med denne integreringen bekrefter vi nok en gang at vi er opptatt av å tilby mer effektive og produktive samt tryggere løsninger til anleggsbransjen.»


Full kontroll for veihøvler  
Leica iCON grade-løsningene til veihøvler gir nye muligheter for klargjøring av tomter. Systemet regulerer helningen nedover og på tvers ved hjelp av robuste og høyteknologiske sensorer. Systemet både forbedrer produktiviteten og reduserer materialkostnadene, og løsningen passer perfekt for entreprenører som arbeider med bygging av motorvei, klargjøring av tomter, vedlikehold av veier og annet offentlig arbeid, samt utvikling av hus- og boligområder. Alle byggeprosjekter der det brukes veihøvler til å klargjøre den underliggende grunnen for ferdige lag, vil ha nytte av denne teknologien.

Leica Geosystems – when it has to be right
Leica Geosystems, som er en del av Hexagon, har revolusjonert oppmålingsverdenen i nærmere 200 år, og lager komplette løsninger for profesjonelle brukere i hele verden. Leica Geosystems er kjent for utvikling av førsteklasses produkter og innovative løsninger. Profesjonelle brukere i mange ulike bransjer som f.eks. luftfart og forsvar, sikkerhet, bygg og produksjon, stoler på at Leica Geosystems løser alle deres geospatial-relaterte behov. Med våre presise og nøyaktige instrumenter, vår avanserte programvare og våre pålitelige tjenester leverer Leica Geosystems hver eneste dag verdier til alle som former fremtiden vår.

Hexagon er globalt ledende innen digitale løsninger for Autonomous Connected Ecosystems (ACE). Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har om lag 20 000 ansatte i 50 land, og en nettoomsetning på om lag 3,9 mrd. EUR.


Finn ut mer på hexagon.com og følg oss på @HexagonAB.

 

Eksempelstudier

Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.
Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.