Leica Geosystems og JCB integrerer maskinstyringsløsninger for gravemaskiner

Utviklingssamarbeid gir mer effektiv maskinstyring

(HEERBRUGG, Sveits, 12. mars 2020) – Leica Geosystems, et selskap i Hexagon-gruppen, har i dag annonsert at deres Leica Ready maskinstyringssett blir tilgjengelige i gravemaskiner fra JCB, en utstyrsprodusent for bygg og anlegg, jordbruk, avfallshåndtering og rivning.


JCBs gravemaskiner i X-serien, 131X, 140X, 150X og 220X, utstyres nå med et nytt kabelsett for Leica iCON iXE1D, iXE2D og iXE3D maskinstyringsløsninger for styring av gravemaskiner. Settet til disse modellene er utviklet for enkel fabrikkinstallasjon med kabler som er utviklet i et samarbeid mellom JCB og Leica Geosystems.


"Slike integrerte løsninger bidrar til å videreutvikle bransjen og anleggsarbeidet", sier Kris Maas, Director of Product Management i Leica Geosystems Machine Control. "Det sterke samarbeidsforholdet mellom oss og JCB skaper merverdi for brukere over hele verden."


Full kontroll for gravemaskiner 
Med Leica iCON-systemet for gravemaskiner blir gravearbeidet overvåket med høy GPS-presisjon og en 3D-modell. Leica iCON iXE3 brukes til punktinnsamling og utstikkingsarbeid i prosjekter som for eksempel store vei- og infrastrukturprosjekter, utgraving av tomter, bygging av industrianlegg og ombyggingsprosjekter. Det innebygde GSM-modemet støtter og overfører filer raskt mens 3D-systemet sørger for detaljert overvåking av alle prosjekter.

Leica Geosystems – when it has to be right
Leica Geosystems, som er en del av Hexagon, har revolusjonert oppmålingsverdenen i nærmere 200 år, og lager komplette løsninger for profesjonelle brukere i hele verden. Leica Geosystems er kjent for utvikling av førsteklasses produkter og innovative løsninger. Profesjonelle brukere i mange ulike bransjer som f.eks. luftfart og forsvar, sikkerhet, bygg og produksjon, stoler på at Leica Geosystems løser alle deres geospatial-relaterte behov. Med våre presise og nøyaktige instrumenter, vår avanserte programvare og våre pålitelige tjenester leverer Leica Geosystems hver eneste dag verdier til alle som former fremtiden vår.

Hexagon er globalt ledende innen digitale løsninger for Autonomous Connected Ecosystems (ACE). Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har om lag 24,000 ansatte i 50 land, og en nettoomsetning på om lag 5.2 mrd. EUR.


Finn ut mer på hexagon.com og følg oss på @HexagonAB.

Kontakt:
Communications Team
Leica Geosystems AG
CH-9435 Heerbrugg
Sveits
media@leica-geosystems.com

Kundehistorier fra hele verden

Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.
Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.