Leica Geosystems og John Deere integrerer maskinstyringsløsninger for bulldosere

Nye Plug and Play-sett gir betydelig kortere installasjonstid

(HEERBRUGG, Sveits, 12. mars 2020) – Leica Geosystems, et selskap i Hexagon-gruppen, annonserte i dag at deres Leica Ready maskinstyringssett nå blir tilgjengelige i beltebulldosere fra John Deere, et verdensledende selskap innen anleggsprodukter og -tjenester.


John Deeres beltebulldoserserie 700-750-850 L støttes nå av et nytt kabelsett for maskinstyringsløsningene Leica iCON iGD4SP, iGD2 og iGD3 for bulldosergradering. Settet inneholder alle nødvendige deler for sømløs installasjon av maskinstyring, og bidrar til mer nøyaktig og effektiv drift.
 

"Vi fortsetter vårt langvarige samarbeid med John Deere, og viderefører arbeidet for å gjøre anleggsarbeid over hele verden lettere og mer produktivt og effektivt", sier Kris Maas, Director of Product Management i Leica Geosystems Machine Control. "Integreringen av denne teknologien er nok et eksempel på vårt engasjement for å tilby innovative teknologiløsninger til utstyrsprodusenter og kundene deres."
 

Full kontroll for bulldosere
Leica iCON dozer-systemene åpner nye muligheter innen jordflytting og fingradering. Når designoverflatene og målene er tilgjengelige i førerhuset, er det ikke lenger behov for snorlinjer, staker eller huber. Leica iCON iGD4SP Dual GNSS gir bedre nøyaktighet ved arbeid i krevende miljøer, for eksempel bratte skråninger, og ved fordeling av underlagsmateriale for betong eller asfalt. Når denne raske og presise teknologien kombineres med dual GNSS-antenneløsningen, kan maskinen kjøres i full hastighet med vinklet skjær for effektiv kontroll over materialet i hver passering.

Kontakt:
Communications Team
Leica Geosystems AG
CH-9435 Heerbrugg
Sveits
media@leica-geosystems.com

Kundehistorier fra hele verden

Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.
Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.