Leica Geosystems og Zoomlion integrerer maskinstyringsløsninger i anleggsbransjen

Nytt samarbeid begynner med gravemaskiner

(HEERBRUGG, Sveits, 12. mars 2020) – Leica Geosystems, et selskap i Hexagon-gruppen, opplyste i dag at de inngår et samarbeid med Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Co., Ltd., som produserer høyteknologisk utstyr innen konstruksjon og landbruk, for å utvikle 2D- og 3D-maskinkontroll- og styresystemer.


Samarbeidet begynner med at gravemaskinen Zoomlion Badger 215G får støtte for Leica Geosystems maskinstyringsløsninger for gravemaskiner. Den nye teknologien gjør at gravemaskinen kan kobles til 2D- og 3D-miljøer, og er et skritt fremover i digitaliseringen av byggebransjen med tilkobling av flere maskiner for på anlegget for sømløse arbeidsprosesser.


"Vi er stolte over å kunne tilby Zoomlions kunder flere muligheter innen maskinstyring med denne nye integrasjonen", sier Magnus Thibblin, president i Leica Geosystems Machine Control. "Vi samarbeider med utstyrsprodusenter over hele verden, som for eksempel Zoomlion, og vi arbeider for å utvikle nye løsninger for den tunge anleggsindustrien."


Full kontroll for gravemaskiner  
Med Leica iCON-systemet for gravemaskiner blir gravearbeidet overvåket med høy GPS-presisjon og en 3D-modell. Leica iCON iXE3 brukes til punktinnsamling og utstikkingsarbeid i prosjekter som for eksempel store vei- og infrastrukturprosjekter, utgraving av tomter, bygging av industrianlegg og ombyggingsprosjekter. Det innebygde GSM-modemet støtter og overfører filer raskt, mens 3D-systemet sørger for detaljert overvåking av alle prosjekter.
 

"Vi i Zoomlion er glade for å inngå et samarbeid med et selskap som er helt i front av denne fremvoksende teknologien", sier Paul Haines, Senior Manager for R&D i Zoomlion North America."Kombinasjonen av Leicas kontroll- og styresystemer og Zoomlions robuste og pålitelige maskiner viser hvor opptatt vi er av å være ledende i dette markedssegmentet."    

 

Leica Geosystems, et selskap i Hexagon-gruppen, opplyste i dag at de inngår et samarbeid med Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Co., Ltd., som produserer høyteknologisk utstyr innen konstruksjon og landbruk, for å utvikle 2D- og 3D-maskinkontroll- og styresystemer.

Kontakt:
Communications Team
Leica Geosystems AG
CH-9435 Heerbrugg
Sveits
media@leica-geosystems.com

Eksempelstudier

Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.
Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.