Leica BLK247 Smart 3D overvåkingssystem er nå tilgjengelig i to versjoner

Årets sikkerhetsprodukt med to ulike modeller av den AI-aktiverte sensoren for bedrifter, institusjoner og private eiendommer.

BLK247s_2480x750

(HEERBRUGG, Sveits, 2. desember 2020) – Leica Geosystems, en del av Hexagon, annonserte i dag utvidelsen av det smarte 3D-overvåkingssystemet Leica BLK247 for å dekke de ulike behovene til kunder over hele verden.

 

Leica BLK247 er verdens første 3D-sensor som kombinerer LiDAR, videokamera og termografisk teknologi til sikkerhets- og overvåkingsformål. Bygningseiere, operatører, sikkerhetsteam og forvaltere kan dra nytte av kontinuerlig overvåking av bygninger og arealer, inkludert sykehus, fabrikker, produksjonsanlegg og kontorer. I tillegg tilbyr Leica BLK247 pålitelig overvåking av private eiendommer.

 

«Leica BLK247 er et prisbelønt sikkerhetsprodukt som dekker behovet for 3D-sensorer i dagens overvåkingsbransje. Den er en inngangsløsning for ekte 3D-overvåkingsteknologi, og tar presise beslutninger om hvorvidt en alarm skal utløses», sier Carl-Thomas Schneider, visepresident for forretningsutvikling i Hexagons Geosystems-divisjon. «Den skaper også nye muligheter for integrering av sikkerhetssystemer for å skape et av bransjens mest innovative overvåkingsprodukter.»

 

«Leica Geosystems er en anerkjent, ledende aktør innen registrering, måling og analyse av geospatiale data. De har satt sammen sin ekspertise innen disse områdene for å løse problemer man støter på ved tradisjonell 2D-bildeanalyse i sikkerhetsbransjen», bemerket dommerne i Security Industry Association (SIA) ved tildelingen av Best New Product Award 2020. «Produktet kombinerer flere sensorer og sensorteknologier … for å tilby et helt nytt sett operander i en kraftig edge-databehandlingsplattform.»

 

Leica BLK247 er nå tilgjengelig i to versjoner, Leica BLK247 i5 og Leica BLK247 x5, som er egnet for overvåking og sikring av ulike miljøer. x5 tilbyr termografi, støv- og vannbeskyttelse for bruk både innendørs og utendørs, samt utvidet temperaturområde, mens i5 er designet hovedsakelig for innendørs miljøer der det ikke er behov for termografi.  
 
Med Leica BLK247 kan kundene opprette 3D-soner med geoavgrensning av områder og egendefinerte alarmregler. Et hvilket som helst antall Leica BLK247-enheter kan legges til kundens eksisterende VMS-system, og gir et ekstra 3D-sikkerhetslag der det tidligere bare var 2D-beskyttelse.
 
Hovedfunksjoner og fordeler

 

  • Kombinerer LiDAR, RGB-video og termografisensorer med assistanse av kunstig intelligens og edge-databehandling for umiddelbart å identifisere trusler.

  • Legger til LiDAR-basert 3D-overvåking i eksisterende sikkerhetssystemer med 2D-kameraer, og gir bedre presisjon med færre kostbare falske alarmer og økt tillit til systemet hos brukerne.

  • AI-assistanse gjør at enheten kan ta selvstendige beslutninger i sanntid i ytterpunktene i nettverket om hvorvidt en alarm skal utløses.

  • Enheten lærer seg rommet den overvåker (den såkalte «statiske scenen»), og registrerer endringer i denne scenen via teknologi for endringsdeteksjon.

  • Bidrar til å gjøre sikkerhetsteamet mindre avhengig av å følge med på overvåkingskameraene eller være fysisk til stede, samtidig som den gir 3D-informasjon i sanntid.

Nye muligheter med sikkerhetsbransjens Product of the Year
 
Leica BLK247 vant prisen for beste nye produkt i 2020 fra Security Industry Association (SIA). Nye produkter innen sikkerhetsteknologi ble vurdert av 32 dommere fra sikkerhetsbransjen, og de ga sin anerkjennelse til BLK247 for 3D-overvåking som en helt ny reality capture-sensor som er designet spesifikt for sikkerhetsbransjen.

 

Finn ut mer om Leica BLK247 på www.blk247.com

 

Kontakt:
Communications Team
Leica Geosystems AG
CH-9435 Heerbrugg
Sveits
media@leica-geosystems.com

Kundehistorier fra hele verden

Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.
Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.