Hexagon tenker helt nytt om digitalt byggearbeid ved bauma 2022

(Heerbrugg, Sveits, 21. september 2 2022) Hexagons Geosystems-divisjon presenterer en omfattende teknologisk portefølje innen maskinkontroll og byggeteknologi ved bauma, verdens største messe i anleggsbransjen, som går av stabelen i München i Tyskland 24.-30. oktober 2022.

Hexagon viser frem sin omfattende portefølje av digitale løsninger for anleggsbransjen gjennom ulike varemerker, inkludert Leica Geosystems og AGTEK. Hexagon hjelper kundene å håndtere prosjektplaner og kostnader fra planlegging til prisoverslag og bygging, med pålitelige løsninger som gir bedre produktivitet, sikkerhet, autonomi og bærekraft.

«For Hexagon er bauma er den viktigste hendelsen i kalenderen. Vi er glade for å kunne delta og vise frem de nyeste innovasjonene våre, som muliggjør en digitalisering av anleggsarbeidet som går langt utover digitalisering av enkeltoppgaver», sier Thomas Harring, president i Hexagons Geosystems-divisjon. «Teknologiske og integrerte byggeplasser forbedrer effektiviteten og lønnsomheten i byggebransjen, og bidrar til å tiltrekke og holde på viktige talenter. Vi ser frem til å møte mange av partnerne og kundene våre, som er med oss på veien mot en mer autonom og bærekraftig fremtid.»

Besøk Hexagon for å se de nyeste innovasjonene inne digitalt byggearbeid i hall A2, stand 137

Teknologipresentasjoner og høydepunkter

Hexagon kommer til å presentere brukervennlige teknologier, sømløse arbeidsprosesser, utrulling av samarbeidsløsninger og digitale løsninger for et datadrevet skifte mot en sikrere, mer effektiv og mer bærekraftig byggebransje, inkludert:

  • Løsninger for maskinkontroll
  • Skytjenester og tilkoblingsmuligheter
  • Kontorløsninger for byggeledelse
  • Programmer for økt oppmerksomhet om sikkerhet
  • Reality Capture-løsninger for oppretting av digitale tvillinger
  • Nye og spennende innovasjoner som hjelper deg å ta kontroll over ditt neste byggeprosjekt

Besøk Hexagons stand nr. 137 i hall A2 på bauma-messen for selv å oppleve kraften i Smart Digital Reality på en virtuell byggeplass, og finn ut hvordan det kan hjelpe deg å gjøre mer med mindre, og levere prosjekter innen tidsfristene, innenfor budsjett og innenfor spesifikasjonene. På bauma-messen viser vi frem dette fullt oppkoblede økosystemet, inkludert flere banebrytende produktlanseringer.

Book en avtale og møt Hexagons eksperter på anleggsarbeid for å få praktiske produktdemonstrasjoner og tips om de beste arbeidsflytene i alle faser av byggearbeidet, fra design og estimering til bygging og vedlikehold av infrastruktur.

Se mer informasjon om vår tilstedeværelse på bauma-messen, høydepunkter i programmet og nyheter på nettstedet vårt: https://bauma.hexagon.com/ 

Kontakt:

Hexagon's Heavy Construction Solutions
Reka Vasszi
Communications Manager
E-post: reka.vasszi@hexagon.com
https://heavyconstruction.hexagon.com/

Hexagon

Hexagon er en globalt ledende leverandør av digital reality-løsninger, som kombinerer sensorer, programvare og autonome teknologier. Vi utnytter data til å styrke effektiviteten, produktiviteten, kvaliteten og sikkerheten i en rekke applikasjoner innen industri, produksjon, infrastruktur, offentlig sektor og mobilitet.

Våre teknologier bidrar til å danne økosystemer som gjør produksjonen mer tilkoblet og autonom for å skape en skalerbar og bærekraftig fremtid.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har om lag 21 000 ansatte i 50 land, og en nettoomsetning på om lag 3,8 mrd. EUR. Les mer på hexagon.com og følg oss på @HexagonAB.


Kundehistorier fra hele verden

Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.
Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.