Leica Geosystems lanserer neste generasjon av Leica iCON gps 160 — den mest allsidige smartantennen for byggebransjen

Leica iCON gps 160 press release
(Heerbrugg, Sveits, 25. oktober 2022) Leica Geosystems, en del av Hexagon, annonserte i dag lanseringen av Leica iCON gps 160 — som er vesentlig forbedret og representerer neste generasjon av smartantenner for byggebransjen, med funksjoner som øker produktiviteten i alt utstikkings- og målearbeid på byggeplasser.

Porteføljen av Leica iCON-produkter for byggebransjen tilbyr et bredt utvalg av smartantenner som dekker alle behov på byggeplassen. Leica Geosystems' smartantenner spenner fra basisnivå til avanserte instrumenter, og er designet og bygget for de mest krevende anleggsforhold. Alle produktene integreres sømløst med alle Leica iCON-instrumenter og styreenheter, samt iCON field-programvaren for presise kontroller i sanntid.

Leica Geosystems utvider nå porteføljen av smartantenner med lanseringen av iCON gps 160, en allsidig løsning for ulike bruksområder. Den kan brukes som basestasjon, rover eller til maskinstyring. Leica iCON gps 160 er en modernisering og forbedring av suksessen Leica iCON gps 60, som er blitt godt mottatt på markedet. Resultatet er en mindre, mer kompakt GNSS-antenne med flere funksjoner og større, mer brukervennlig display.

Leica Nova MS60 multistasjon

Fleksibiliteten til en GNSS-løsning for alle formål

Leica iCON gps 160 er spesielt velegnet for komplekse anleggsmiljøer med ulike GNSS-krav – med mulighet til å bytte mellom de ulike bruksområdene med noen tastetrykk. I tillegg til kontroll av planering, utgraving og massefylling kan denne løsningen også brukes til GNSS-maskinstyring på basisnivå.

Byggteknologi må være lett å tilpasse. iCON gps 160 leveres med integrert fargedisplay, brukervennlig grensesnitt, smarte konfigurasjonsveivisere og intuitive arbeidsprosesser som er spesifikt utviklet for byggebransjen, slik at entreprenørene får mest mulig ut av investeringen fra dag én. Redusert størrelse og vekt gjør iCON gps 160 lett å håndtere, mens de nyeste GNSS- og kommunikasjonsteknologiene gir bedre datamottak og bidrar til økt produktivitet og effektivitet. Tilleggsfunksjonen hellingskompensering gjør at brukerne kan måle og stikke ut punkter med skråstilt stang, noe som sparer tid og utvider målemulighetene på byggeplassen.

«Vi i Leica Geosystems vet at landmålere på byggeplasser jobber under press og stramt tidsskjema for å levere nøyaktige data ved behov, for å bidra til å ferdigstille prosjektene til riktig tid og innenfor budsjett», sier Matthias Schmidt, Manager Portfolio Field and GNSS hos Leica Geosystems. «iCON gps 160 smartantenne setter nye standarder innen GNSS-antenner for byggebransjen. Den løser flere utfordringer på samme tid, med presise målinger der man unngår feil og slipper ekstra turer ut til byggeplassen. Dette bidrar i sin tur til en mer bærekraftig fremtid.»

Se mer informasjon om Leica iCON gps 160 på våre nettsider: https://leica-geosystems.com/products/construction-tps-and-gnss/smart-antennas/leica-icon-gps-160

Besøk oss på bauma-messen i Hall A2, stand nr. 137 for å utforske de nyeste innovasjonene og se praktiske demonstrasjoner med eksperter som står klare til å svare på alle spørsmål.

  

 

Leica Geosystems – when it has to be right
Leica Geosystems er en del av Hexagon med mer enn 200 års historie, og er en anerkjent leverandør av førsteklasses sensorer, programvare og tjenester. Leica Geosystems skaper verdi for fagfolk innen landmåling, bygg og anlegg, infrastruktur, gruvedrift, kartlegging og andre bransjer som er avhengige av geospatial-innhold hver dag, og er bransjeledende med innovative løsninger som former vår autonome fremtid.

Hexagon er en globalt ledende leverandør av sensorløsninger, programvare og frittstående løsninger. Vi bruker data for å øke effektiviteten, produktiviteten og kvaliteten på tvers av industri, produksjon, infrastruktur, sikkerhet og mobilitet.

Teknologiene våre former urbane og produksjonsbaserte økosystemer som blir stadig mer tilkoblet og autonome – vi sikrer en skalerbar og bærekraftig fremtid.

Geosystems-divisjonen i Hexagon tilbyr en omfattende portefølje av digitale løsninger for registrering, måling og visualisering av den fysiske verden, som tilrettelegger for datadrevne endringer på tvers av ulike bransjesektorer.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har ca. 23,000 ansatte i 50 land, og en nettoomsetning på ca. 4.3bn EUR. Finn ut mer på hexagon.com, og følg oss på @HexagonAB.Kundehistorier fra hele verden

Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.
Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.