Hexagon åpner avansert testanlegg for store byggeprosjekter der de vil demonstrere praktisk bruk av teknologi

(Odense, Danmark, 13. desember 2022) Hexagons Geosystems Division kunngjorde i dag åpningen av sitt oppgraderte testanlegg der kunder, partnere og medarbeidere kan oppleve selskapets løsninger til store byggeprosjekter i den virkelige verden. T-anlegget ligger i Hexagons maskinstyringsanlegg i Odense i Danmark.

Demonstrasjonene på anlegget gir kunder og medarbeidere muligheten til å teste ny teknologi i den virkelige verden. Det nye testanlegget er et viktig grunnlag for forskning og utvikling, og viser Hexagons innovative tradisjoner og erfaring samt avansert teknologi og unik funksjonalitet gjennom praktisk utprøving. 

Det oppgraderte T-anlegget er et viktig grunnlag for forskning og utvikling av selskapets løsninger til store byggeprosjekter, inkludert etablerte merker som Leica Geosystems og AGTEK. Anlegget er også et møtested der medarbeidere, kunder og partnere fra hele verden kan lære og utforme fremtidens store byggeprosjekter. 

Test av løsninger

T-anlegget lar både eksisterende og potensielle kunder teste maskinvare- og programvareløsninger fra Hexagon i et miljø som minner om den virkelige verden. Besøkende får en skreddersydd opplevelse innen digitalt anleggsarbeid – fra felten til kontoret og fra start til slutt – samtidig som de tester sensorer, programvare og skyløsninger.

I tillegg samarbeider T-anlegget med originalutstyrsprodusenter (OEM) og distribusjonspartnere for ytterligere utvikling av viktige initiativer innen sikkerhet, bærekraft og autonomi.

«Demonstrasjoner som dette gjør det enkelt å forstå fordelene med maskinstyring og autonomi. Vi er stolte av å kunne vise frem våre tradisjoner, ferdigheter og innovative produkter, samtidig som vi beveger oss mot en mer autonom og bærekraftig fremtid», sier Magnus Thibblin, President Machine Control Division hos Hexagons Geosystems Division.


Det oppgraderte T-anlegget lar kunder og medarbeidere teste våre maskinvare- og programvareløsninger

Hexagon

Hexagon er en globalt ledende leverandør av digital reality-løsninger, som kombinerer sensorer, programvare og autonome teknologier. Vi utnytter data til å styrke effektiviteten, produktiviteten, kvaliteten og sikkerheten i en rekke applikasjoner innen industri, produksjon, infrastruktur, offentlig sektor og mobilitet.

Våre teknologier bidrar til å danne økosystemer som gjør produksjonen mer tilkoblet og autonom for å skape en skalerbar og bærekraftig fremtid.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har om lag 24,000 ansatte i 50 land, og en nettoomsetning på om lag 5.2 mrd. EUR. Les mer på hexagon.com og følg oss på @HexagonAB.


Kundehistorier fra hele verden

Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.
Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.