Leica Geosystems lanserer kompatible alternativer for 3D-maskinkontroll for Caterpillar NGH gravemaskiner

Leica Geosystems og Caterpillar tilbyr nå enklere installasjon av Leica MC1 3D-maskinkontrollteknologi på Caterpillar Next Gen 2D-gravemaskiner.

Leica Geosystems announces 3D machine control compatibility options for Caterpillar NGH excavators
(Heerbrugg, Sveits, 14. mars, 2023) Leica Geosystems, en del av Hexagon, lanserer i dag et nytt alternativ som gir brukere av Caterpillar Next Gen Hydraulic (NGH) mulighet til å bruke Leica Geosystems’ 3D-maskinkontrolløsning med Cat Assist-funksjoner. 

Entreprenører trenger løsninger som er enkle å bruke, slik at jobben blir gjort riktig på første forsøk. Gjennom dette strategiske samarbeidet tilbyr Leica Geosystems og Caterpillar nå enklere installasjon av Leica MC1 3D-maskinkontrollteknologi på Caterpillar Next Gen 2D-gravemaskiner.

Den utvidede interoperabiliteten gir kundene enklere installasjon av Leica MC1 3D-maskinkontrolløsning som ettermarkedsløsning på eksisterende Caterpillar standard NGH-maskiner. Spørsmål om minimumskrav til kompatibilitet for 3D-maskinkontrolløsninger til Caterpillar Next Gen 2D-gravemaskiner kan rettes til den lokale Cat-forhandleren. Salg og brukerstøtte for Leica MC1 3D-maskinkontrollsystem håndteres av autoriserte Leica Geosystems-distributører.
 

 

Oppgrader arbeidsflyten med avansert 3D-maskinkontroll

 

Leica MC1 maskinkontrollsystem er designet for å hjelpe operatøren å følge det planlagte designet med høy presisjon. Designinformasjon og angivelse av utgraving/fylling i sanntid vises på Leica MCP80-kontrollpanelet i førerhuset, slik at operatøren kan grave effektivt og i henhold til designspesifikasjonene. Løsningen sikrer høyere nøyaktighet og mer tilfredse operatører, samtidig som produktiviteten og bærekraften forbedres. 

 

"Leica Geosystems sin ledende GNSS-posisjonerings- og programvareteknologi kombinert med Caterpillars avanserte og kraftige gravemaskiner er en nøkkelferdig løsning for entreprenører som ønsker å forbedre produktiviteten på anleggsplassen", sier Rainer Bippen, OEM Director hos Leica Geosystems.

 

Finn ut mer om Leica MC1 3D maskinkontrolløsningen her.

Leica Geosystems – when it has to be right
Leica Geosystems er en del av Hexagon med mer enn 200 års historie, og er en anerkjent leverandør av førsteklasses sensorer, programvare og tjenester. Leica Geosystems skaper verdi for fagfolk innen landmåling, bygg og anlegg, infrastruktur, gruvedrift, kartlegging og andre bransjer som er avhengige av geospatial-innhold hver dag, og er bransjeledende med innovative løsninger som former vår autonome fremtid.

Hexagon er en globalt ledende leverandør av sensorløsninger, programvare og frittstående løsninger. Vi bruker data for å øke effektiviteten, produktiviteten og kvaliteten på tvers av industri, produksjon, infrastruktur, sikkerhet og mobilitet.

Teknologiene våre former urbane og produksjonsbaserte økosystemer som blir stadig mer tilkoblet og autonome – vi sikrer en skalerbar og bærekraftig fremtid.

Geosystems-divisjonen i Hexagon tilbyr en omfattende portefølje av digitale løsninger for registrering, måling og visualisering av den fysiske verden, som tilrettelegger for datadrevne endringer på tvers av ulike bransjesektorer.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har ca. 24,000 ansatte i 50 land, og en nettoomsetning på ca. 5.2 mrd EUR. Finn ut mer på hexagon.com, og følg oss på @HexagonAB.

Kontakt:
Leica Geosystems AG
En del av Hexagon
Reka Vasszi
reka.vasszi@hexagon.com

leica-geosystems.com

Ta kontakt for mer informasjon:

Leica Geosystems AG
a part of Hexagon
Reka Vasszi
Epost: reka.vasszi@hexagon.com
leica-geosystems.com

Kontakt oss om maskinstyring

Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre maskinstyringsløsninger.
Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre maskinstyringsløsninger.

Leica iCON iXE3 - 3D-system

Gravemaskinstyring for 2D- og 3D-applikasjoner: laser, GNSS eller TPS.
Gravemaskinstyring for 2D- og 3D-applikasjoner: laser, GNSS eller TPS.

Kundehistorier fra hele verden

Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.
Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.