Leica Geosystems og LiuGong Dressta Machinery lanserer et nytt Leica-sett klargjort for fabrikkmontering

Et nytt Leica-sett klargjort for fabrikkmontering er tilgjengelig for Dressta TD-15M og TD16N bulldosere

dressta

(Heerbrugg, Sveits, 9. mars 2023) Leica Geosystems, en del av Hexagon, og LiuGong Dressta Machinery, en global leverandør av holdbare og kraftige anleggsmaskiner, annonserte i dag lanseringen av et nytt Leica-sett klargjort for fabrikkmontering på TD-15M og TD16N bulldosere.


Digitaliseringen endrer hvordan entreprenører utfører masseflytting og planering. Maskinstyringsteknologi bidrar til å optimalisere kostnadene og tilrettelegge for mer effektivt og bærekraftig arbeid. Stadig flere kunder krever maskinstyringsteknologi som et standardalternativ på anleggsmaskiner for å redusere behovet for manuell utstikking, optimalisering av drivstofforbruket og minimere mengden nødvendige materialer og transport.

 

For å gjøre det lettere å installere maskinstyring på Dressta bulldosere, tilbyr de to selskapene nå TD-15M bulldoser og den prisbelønte bulldoseren TD16N med installert klargjøringssett for Leica 2D og 3D maskinstyringssystemer ved LiuGong Dressta Machinerys fabrikk i Stalowa Wola i Polen.

 

"Med dette partnerskapet kan vi tilby kundene en 'plug and play'-oppgradering til 3D maskinstyrings for Dresstas avanserte bulldosere samt tilgang til ekspertisen i begge selskapene, som garanterer en ukomplisert innkjøpsprosess", sier Rainer Bippen, OEM Director hos Leica Geosystems, en del av Hexagon.

 

 

Plug & play: enkel installasjon

 

Det fabrikkmonterte settet inneholder alle komponenter (hovedbraketter, kabler, koblingsboks, radiomodem, 4G-antenner og sensorer) som er nødvendige for å klargjøre bulldoseren for installasjon av Leica MC1 planeringsløsning umiddelbart ved levering av maskinen.

 

"Ved å kjøpe bulldosere med maskinstyringssett direkte fra produsenten, drar kundene nytte av sømløs levering, enkel installasjon og utvidet brukerstøtte. Resultatet er høyere produktivitet og bedre oppetid, samt lavere daglige utgifter", sier Bartosz Kozik Sales Director hos LiuGong Dressta Machinery.

 

Besøk oss på ConExpo 2023, verdens største teknologi- og utstyrsmesse for anleggsbransjen, for å finne ut mer om samarbeidet og teknologien. Våre eksperter vil være tilgjengelige for å gi nyttig informasjon og veiledning og dele praktiske kunnskaper ved Hexagons stand (Nordre hall, stand N-12325) og LiuGong North Americas stand (Festivalområde, stand F-9205).

 

Finn ut mer om våre 2D og 3D planeringsløsninger for bulldosere: https://leica-geosystems.com/nn-no/products/machine-control-systems/dozer

Leica Geosystems – when it has to be right
Leica Geosystems er en del av Hexagon med mer enn 200 års historie, og er en anerkjent leverandør av førsteklasses sensorer, programvare og tjenester. Leica Geosystems skaper verdi for fagfolk innen landmåling, bygg og anlegg, infrastruktur, gruvedrift, kartlegging og andre bransjer som er avhengige av geospatial-innhold hver dag, og er bransjeledende med innovative løsninger som former vår autonome fremtid.

Hexagon er en globalt ledende leverandør av sensorløsninger, programvare og frittstående løsninger. Vi bruker data for å øke effektiviteten, produktiviteten og kvaliteten på tvers av industri, produksjon, infrastruktur, sikkerhet og mobilitet.

Teknologiene våre former urbane og produksjonsbaserte økosystemer som blir stadig mer tilkoblet og autonome – vi sikrer en skalerbar og bærekraftig fremtid.

Geosystems-divisjonen i Hexagon tilbyr en omfattende portefølje av digitale løsninger for registrering, måling og visualisering av den fysiske verden, som tilrettelegger for datadrevne endringer på tvers av ulike bransjesektorer.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har ca. 24,000 ansatte i 50 land, og en nettoomsetning på ca. 5.2 mrd EUR. Finn ut mer på hexagon.com, og følg oss på @HexagonAB.

Kontakt:
Leica Geosystems AG
En del av Hexagon
Reka Vasszi
reka.vasszi@hexagon.com

leica-geosystems.com

Ta kontakt for mer informasjon:

Leica Geosystems AG
a part of Hexagon
Reka Vasszi
Epost: reka.vasszi@hexagon.com
leica-geosystems.com

Kontakt oss om maskinstyring

Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre maskinstyringsløsninger.
Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre maskinstyringsløsninger.

Leica iCON iGD3 – 3D Solution

Intelligent 3D grading solutions for dozers

Intelligent 3D grading solutions for dozers