Leica GS18 T – Verdens raskeste GNSS RTK-rover

Immun mot magnetiske forstyrrelser og kalibreringsfri – nivellering er ikke nødvendig

Leica GS18 T - Rask GNSS RTK-rover

Leica GS18 T er den raskeste og mest brukervennlige GNSS-smartantennen og RTK-roveren fordi du sparer tid ved at du ikke lenger trenger å holde stangen loddrett for å nivellere boblen. Denne nyskapningen med bransjeledende teknologi kombinerer GNSS og treghetsmåleenhet (IMU), og er den første løsningen med ekte hellingskompensering som er immun mot magnetiske forstyrrelser og som ikke krever kalibrering.

Siden det ikke er nødvendig å følge med på og nivellere boblen, kan du fokusere på arbeidet og spare tid sammenlignet med tradisjonelle landmålingsmetoder. Uavbrutt og nøyaktig posisjonering når du er omgitt av eller i nærheten av metallgjenstander – du kan måle på steder der det rett og slett ikke har vært mulig å måle før. GS18 T kan brukes med en gang den tas ut av esken uten kalibreringsprosedyre.

Engasjerende software


GS18 T RTK-rover kombineres sømløst med den interaktive Leica Captivate-programvaren for en kraftig og detaljert opplevelse. Enkel berøringsbetjening gjør håndteringen av komplekse data til en effektiv fornøyelse.Leica Captivate dekker flere bransjer og bruksområder med bare et enkelt sveip, enten du arbeider med GNSS, totalstasjoner eller begge deler.

Uendelige muligheter


Captivate registrerer og modellerer data ute i felten og Leica Infinity behandler informasjonen på kontoret. Enkel dataoverføring sørger for at prosjektet går på skinner. Captivate og Infinity samarbeider om å knytte sammen innsamlede data og redigere prosjekter raskere og mer effektivt.
Denne GNSS RTK-roveren har integrert kvalitetssikring, og registrerer hvordan stangen ble nivellert under målingen. Verdiene måles slik at enheten sikrer sporbar måling og komplett kvalitetsrapportering.

Customer Care med et tastetrykk


Med Active Customer Care er et globalt nettverk av erfarne eksperter bare et tastetrykk unna og hjelper deg med alle typer problemer.
  • Unngå forsinkelser med førsteklasses teknisk service
  • Utfør jobben raskere med førsteklasses brukerservice
  • Unngå dyre returer til anlegget ved hjelp av online-tjenester for å sende og motta data rett fra felten. Få kontroll på kostnadene med en skreddersydd Customer Care Package som dekker deg hvor som helst og når som helst.

Kraftige håndholdte enheter


Med en kontroller eller et nettbrett kan du ta hele kontoret med deg ut i felten når du erfarer at du kan takle alle slags utfordringer med fingrene dine. Med Leica CS20 kontroller og Leica CS35 nettbrett har du alt du trenger når det gjelder kontroll og brukervennlighet i tillegg til full mobilitet. Berøringsteknologi gir komfortabel og hurtig databehandling, mens den imponerende 3D-visningen gir deg en helt ny GNSS-opplevelse.

Leica GS18 T White Paper

Click here to download the White Paper on the world’s fastest GNSS RTK rover.
Click here to download the White Paper on the world’s fastest GNSS RTK rover.

Kontakt Leica Geosystems

Finn din lokale kontakt i salg, support og teknisk support
Finn din lokale kontakt i salg, support og teknisk support