Leica GS18 T – Verdens raskeste GNSS RTK-rover

Immun mot magnetiske forstyrrelser og kalibreringsfri – nivellering er ikke nødvendig

Leica GS18 T - Rask GNSS RTK-rover

Leica GS18 T er den raskeste og mest brukervennlige GNSS-smartantennen og RTK-roveren fordi du sparer tid ved at du ikke lenger trenger å holde stangen loddrett for å nivellere boblen. Denne nyskapningen med bransjeledende teknologi kombinerer GNSS og treghetsmåleenhet (IMU), og er den første løsningen med ekte hellingskompensering som er immun mot magnetiske forstyrrelser og som ikke krever kalibrering.

Siden det ikke er nødvendig å følge med på og nivellere boblen, kan du fokusere på arbeidet og spare tid sammenlignet med tradisjonelle landmålingsmetoder. Uavbrutt og nøyaktig posisjonering når du er omgitt av eller i nærheten av metallgjenstander – du kan måle på steder der det rett og slett ikke har vært mulig å måle før. GS18 T kan brukes med en gang den tas ut av esken uten kalibreringsprosedyre.

BRUKERVENNLIG PROGRAMVARE


Leica Captivate feltprogramvare er den perfekte ledsageren til GS18 T. Alle måledata og plandata kan vises og brukes med brukervennlige apper, og gir tydelig oversikt over dataene med 2D- og 3D-visning. Captivate dekker flere bransjer og bruksområder med noen enkle trykk, enten du jobber med GNSS, totalstasjoner eller begge deler.

HELLINGSKOMPENSERING


GS18 T har tiltkompensering basert på en sensorkombinasjon med IMU og GNSS, er immun mot magnetiske forstyrrelser og fungerer umiddelbart uten kalibrering. Med GS18 T kan landmålerne måle punkter fleksibelt med en vatret stang og fortsatt lagre tiltverdiene for hver måling. På den måten vet du at målingene er riktig utført.

INTERNMINNE


Alle GS18-modeller gir brukeren fleksibilitet til å logge rådata på et SD-kort eller i det interne minnet.

4G LTE & UTMERKET MÅLEKVALITET


Sporing av signaler med flere frekvenser er standard for alle Leica Geosystems GS-sensorer. I kombinasjon med et utmerket GNSS-antenneelement og en posisjonsoppdateringsfrekvens på 20 Hz, sikrer GS18 T pålitelig målekvalitet.

FORBEDRET YTELSE


Alternativene for multibanereduksjon og interferensdemping i Captivate styrker kvaliteten til GNSS-signalsporingen under krevende forhold, og forbedrer RTK-posisjoneringens tilgjengelighet og presisjon. Et interferensverktøysett gjør det mulig å fjerne forstyrrelser innenfor og utenfor båndet, for enda mer robust GNSS-signalsporing.

ACTIVE CUSTOMER CARE


Et globalt nettverk av erfarne fagfolk er tilgjengelig via Active Customer Care (ACC), og kan hjelpe deg med alle utfordringer. Ta kontroll over kostnadene med en Customer Care Package (CCP),slik at du kan føle deg trygg på at du er dekket overalt og til enhver tid.

Leica GS18 T, teknisk artikkel

Klikk her for å laste ned den tekniske artikkelen om verdens raskeste GNSS RTK-rover.
Klikk her for å laste ned den tekniske artikkelen om verdens raskeste GNSS RTK-rover.

Kontakt Leica Geosystems

Finn din kontaktperson hos Leica Geosystems for salg og teknisk support.
Finn din kontaktperson hos Leica Geosystems for salg og teknisk support.