Sikre maksimal produktivitet med nettbaserte kurs

Produktekspert Paul Dainty forklarer hvordan nettkurs kan hjelpe brukere med å få mest mulig ut av produktene

Produktekspert Paul Dainty forklarer hvordan Leica Geosystems' nettkurs kan hjelpe brukere med å få mest mulig ut av produktene for å sikre maksimal produktivitet.

Kan du si litt mer om den nye, nettbaserte plattformen for Leica Geosystems' løsninger?
Ja, gjerne! Vi har utviklet en nettbasert kunnskapsplattform og ulike nettkurs for en rekke av Leica Geosystems' produkter og temaer.

De første testene var veldig vellykkede, så nå utvider vi kurstilbudet og gjør det tilgjengelig for flere.

Hva er årsaken til at dere begynte å utvikle nettkurs?
Det var faktisk flere grunner til det. Etter besøk hos ulike brukere oppdaget vi at løsningene våre ikke ble utnyttet fullt ut. Det betyr at mange ikke fikk fullt utbytte av de nyttige funksjonene, og derfor ikke var så produktive som de kunne være. Ved å tilby informative nettkurs av høy kvalitet kunne vi hjelpe brukerne til å forstå løsningene fullt ut, slik at de kunne sikre maksimal produktivitet og mest mulig verdi.

Det høres veldig interessant ut! Har du noen eksempler?
Ja, kursene om den robotiske totalstasjonen er et godt eksempel. Den robotiske automatiseringsfunksjonen er veldig sammensatt og sensitiv, både for inndata fra brukere og omgivelsene. Vi oppdaget av brukerne av disse totalstasjonene vil ha god nytte av en detaljert, men praktisk forklaring på automatiseringsfunksjonen. Dermed kan brukerne arbeide mye mer effektivt, og forhindre kostbar nedetid i felten. Ved å bruke to timer til å lære om produktet, er det mulig å spare hundrevis av timer i felten.

Er det andre fordeler med nettkurs?
Det er mange fordeler med nettkurs. Det er veldig praktisk å ha et eget bibliotek med nettkurs som brukere kan ta akkurat når og hvor det passer dem. Det er heller ingen reisevei, og det betyr at det er kostnadseffektivt og mer miljøvennlig. Noe annet som er bra, er at våre medarbeidere innen salg, kundestøtte og distribusjon også har nytte av dette. De har nemlig fått mye mer kunnskap om løsningene våre, og kan veilede kundene bedre.

Kan du si hva kursene inneholder?
Ja visst. Kursene er utviklet av produktekspertene våre og inneholder mye informativt materiale, slik som:

  • Bakgrunnskunnskap
  • Teknisk innsikt
  • Massevis av nyttige råd og tips.

Vi prøver å gjøre kursene så interessante som mulig ved hjelp av videoer, interaktive oppgaver, øvelser og quizer. Det deles også ut kursbevis etter fullført kurs.

Hvilke nettkurs tilbyr dere?
Vi utvider stadig kurstilbudet vårt. For øyeblikket tilbyr vi kurs om produkter som Leica Captivate, Infinity, iCON iCR70/80, Zeno 20, RTC360, REGISTER 360 og Mobile Mapping.

Er kursene tilgjengelige for alle?
Kursene er tilgjengelige for alle som har en Leica Geosystems myWorld-konto, og der ett av de støttede produktene som er registrert, har en aktiv Customer Care Package (CCP).

De støttede produktene er for øyeblikket hele Leica Captivate-serien, Leica Infinity, Zeno 20, RTC360, Cyclone software, Zeno 20/Mobile og iCON ICR70/80.

Registrering av bare ett av de støttede produktene gir tilgang til alle nettkursene. Ekstra positivt er det at flere medarbeidere fra samme selskap kan ha hver sin e-læringskonto, ettersom de kan registrere selskapets produkter på separate myWorld-kontoer.

Kommer det flere kurs senere?
Selvsagt! Antallet kurs øker stadig, og tilbudet til ulike løsninger utvides også. Vi ser fordelene med å tilby informative nettkurs av høy kvalitet, så vi stopper ikke her!

Hvordan får kunder tilgang til kunnskapsplattformen?
Kunder kan få tilgang til kunnskapsplattformen på måter.
  1. Direkte tilgang til plattformen via learning.leica-geosystems.com
  2. Tilgang til myWorld -> myLearning via myworld.leica-geosystems.comLeica Geosystems' nettkurs er en viktig kunnskapsressurs om ulike produkter. Gjennom å bruke litt tid på å ta kursene kan brukere få et enormt utbytte ved å tilegne seg profesjonell produktkunnskap, noe som kan føre til betydelig økt effektivitet og produktivitet.

 

Paul Dainty

Paul Dainty
produktekspert, Market Development
Leica Geosystems AG

Register on myWorld today!

myWorld offers customers and partners a wide range of services, information and training material.

myWorld offers customers and partners a wide range of services, information and training material.

Nettkurs

Leica Geosystems har utviklet en nettbasert kunnskapsplattform, der kunder kan lære mer om hvordan de utnytter funksjonene i instrumentene fullt ut.
Leica Geosystems har utviklet en nettbasert kunnskapsplattform, der kunder kan lære mer om hvordan de utnytter funksjonene i instrumentene fullt ut.

Kontakt Leica Geosystems

Finn din kontaktperson hos Leica Geosystems for salg og teknisk support.
Finn din kontaktperson hos Leica Geosystems for salg og teknisk support.